Voľne pracovné miesta na Úrade práce v Bardejove

8. dec 2020

Prosim Vas, som nezamestnaná. Hľadam si prácu v Bardejove , ako zdravotná sesta.Som evidovana na Urade práce, kde mi dali možnosť cez ISTP stránku pozerať ponuku voľných pracovných miest.Volala sam na všetky ponuky, ale stale mi oznamili, že už maju sestru.Ale tie ponuky sa stale nanovo aktualizujú. Mam vobec šancu pozerať tie ponuky a ozyvať sa na ne, keď už tie miesta su davno obsadene ešte pred zverejnenim ponuky?

fokuska
8. dec 2020

Preco ides cez urad? Na stranke bardejovskej nemocnice mas priamo zverejnene volne pracovne pozicie a samozrejme, ze hladaju aj sestry a mas tam rovno aj telefonne cisla - nechce sa mi verit, ze by ta odmietli, ved sestier maju malo asi na kazdom oddeleni.

rora
8. dec 2020

z mojich minulych skusenosti som zistila ze ISTP je len uboha fraska ako umelo ukazat ze urad prace ma pre nezamestnanych ponuky. su tam ponuky ktore su uz davno neaktualne, pripadne ponuky brigad pisane ako TPP pretoze urad ine ponukat nemoze... neraz som sa zbytocne prehnala a dotycny ma az neprijemne odbili ze miesto je davno obsadene, alebo sa jedna len o obcasnu brigadu a uz ich to nebavi ze im tam urad stale posiela zaujemcov, ze kontaktovali aj skrz vymazanie ponuky no urad to tam stale mal... skor sa oplati sledovat profesiu a lokalne skupiny na fb, pripadne este ponuky na bazosi v sekcii praca. a teda ako zdrav.sestra by som pisala ziadost do vsetkych zdrav.zariadeni ci opatrovatelskych zariadeni v okoli, sestier je malo, ako je pisane vyssie.

marzuz89
8. dec 2020

@rora ISTP ak má byť fraška, tak potom kvôli zamestnávateľom, ktorý nedávajú aktualizovať informácie. Keď som ja ako zástupca zamestnavatela inzerovala miesta, po obsadení som ich dala STIAHNUŤ. Keby to robil každý, ich systém by bol fajn 🙂

rora
8. dec 2020

@marzuz89 ak si pozorne citala tak som to tam napisala, ze zamestnavatelia o stiahnutie ponuky ziadali... ale tak u nas v meste ten urad aj s tetulami co tam su stoji za ***** takze sa nedivim.... v inych mestach na to isto nekaslu. zazila som urad prace aj v inom okresnom meste a tam to bolo ozaj na urovni, aj co sa tyka pristupu a podavanych informacii...

marzuz89
8. dec 2020

@rora aha, prepáč, je to tam 🤗