Vodičky ak máš už viac ako 36 Bardejov
Ahojte robil tu niekto vodičky ak mal viac ako 36 bolo to ťažšie rozmýšľam nad tým či sa do toho pustiť ďakujem
@matulik503 svatka robila v 56-tich. V pohode, na prvú šupu 🤗
@matulik503 Určite si sprav vodičák. Moja sestra si robila v takom veku, no a nevie si to vynachváliť! Si mladá, všetko zvládneš, stihneš ešte najazdiť kopu kilometrov a dá ti to aj určitý druh slobody 🙂
síce nie sme z BJ, ale mm robil až po 40tke...
Ja som robila minuly rok, mám 36 tipuju mi tak 30. Akože urobiť urobíš to by nemal byt problem, ale priznám sa bolo to čudne v triede so 17 ročnými. Možno len ja som mala také “sťastie”, ale podľa tých reakcii a komentárov v autoškole sa s tým asi často nestretávajú, že vodičak robí niekto “starší”. Pri odneseni prihlášky hneď prvá otázka čo až tak neskoro .. Inštruktor mi namiesto linku na učebnicu doniesol tlačenú verziu, že mne asi toto bude lepšie 😀 akoby som nepoznala internet, pritom pracujem v IT … Alebo spomínal škodovku 120 a hneď na mna že ja určite budem pamätať. Popravde doteraz to nechápem.
@matulik503 známa robila po 50tke, a poznám pani aj na 60tku 😊
Ja som sice robila vodicak v 18tke ale mali sme v triede jednu pani a odhadujem ze mohla mat aj 40.
@hellionka ked som robila ja vodicak tak sme jazdili na favorite 😂 a na skode 120 ma tajne ucil soferovat sused 😂😂 (mimo cestu)
@matulik503 so mnou bola v skupine buduca soferka uz po 50tke a v pohode zvladla
@matulik503 moja mama si robila vodicak, ked mala 43
Ja som si robila presne keď som mala 36 a úplne v pohode na prvý šup len som ľútovala že som sa toho toľko bala predtým. Smelo do toho .
Teta si robila po 50tke v Barcelone 🤷🏻♀️ zatial su vsetci zivi a zdravi, ma 62. Kludne do toho … aspon Ti nehrozi, ze ta posadia do embecky alebo podobnej rarohy kt ledva zije (to bol moj zaciatok vodicaku … nastastie sa nerobili kuzele a podobne debiliny, pretoze bez klimy a posilovaca riadenia by asi niekto v 30 stupnoch niekoho v aute slak trafil)
Ja som si robila keď som mala 34. Suseda cca 50tnicka mala skúšky mesiac predomnov. Veď v 36 nie si starena. Určite si ho sprav, ja už ho mám 4 roky a stále to neberiem ako samozrejmosť že sadnem do auta a idem. Ľutujem len to že som si ho neurobila už pred rokmi
@matulik503 ja som robila v 38 a pohoda na prvý krát a testy lepsie jak 20 ročne som robila aj jazdy, dávala som si dokonca naraz jázd robila som skúšky ako prvá žena z našej skupiny.Je super mať vodičák škoda,že som nešla skôr.
Nikdy nie je neskoro. Smelo do toho