Skúsenosti s pôrodnicou Bardejov

22. aug 2020

Dobrý večer, ma niekto skúsenosti s touto pôrodnicou? 🙂

mariejenka
22. aug 2020

Rodila som tam 9/2016 a idem zas teraz v októbri. Čo ťa zaujíma?

autor
22. aug 2020

@mariejenka ja tiež pôjdem v októbri 🙂 takze si bola spokojná? Nič konkrétne nemám iba ma zaujímajú skúsenosti žien ci sú dobré / zle. Keďže nikoho nepoznám kto tam bol.

mariejenka
22. aug 2020

Áno, spokojná. Lekari sú všetci dobrí, pôrodné asistentky tiež... sestričky ná novordenockom len jedna tam bola taká trochu odmerana,ale tak ...čo narobíme, riešila som si malého,odsávačka na mlieko tam je. Je aj laktačná sestra, ale určite bábätkám pichnúť striekačkou nejaké umelé,keď je mamička po cisárskom, prípadne bábo nepriberá ... Inak sa ma pýtali, poradili. Strava, Ja som nenáročná, ale teraz sa treba asi pripraviť na opatrenia,nevieme či budú návštevy povolené či nie...tak či niečo z domu bude možné doniesť...sestra moja rodila v máji,a to švagor niesol len igelitku malú a že sestrička mala pindy,že načo nosia oteckovia jedlo😣😞 izby sú dvojlôžkové (nadštandard) a potom troj,asi aj štvor, záleží od množstva žien. Tie štyri alebo aj viac dní sa dá vydržať. Hlavne nech sú deti a my o.k. A termín máš kedy?? Ja 21.10

autor
22. aug 2020

@mariejenka no jasne, so stravou nemocnicnou je to asi všade takto ja som bola počas tehu aj v KK a tam ma dokrmovali z domu 😀😀ale áno tie 4 dní vpohode prežijem poprípade si zbalim nejaké sušienky aspoň. A aká je cena za nadštandardnu izbu? Termin mám 12.10 🙂

mariejenka
22. aug 2020

Okolo 10€/deň , jej tak možno sa stretneme. Keby niečo pýtaj sa kľudne.

mina17
22. aug 2020

Ja som rodila teraz v júny, sestričky na gynekologii milé na šestonedelí bola milá asi len jedna, sestričky na novorodeneckom super laktačné sestri tiež, ak treba babo dokrmiť dávajú materské mliečko z mliečnej banky, jedlo sa tiež dalo síce niektoré kombinácie sviečková omáčka z knedlíkom a pečené kuracie stehno, alebo bublanina poliata pudingom, tiež pre kojacie matky je po večeri ešte dostupná polievka, v júny všetky izby maľovali tak mňa sťahovali každý deň a to som tam bola viac ako 10dní

mariejenka
22. aug 2020

@mina17 super, tiež ďakujem za čerstvé správy...o mliečnej banke som nevedela.

autor
23. aug 2020

Ďakujem vám za infosky 🙂

mina17
23. aug 2020

@mariejenka môjho dokrmovaly lebo keď som ho nakojila plakal mlieka som mala asi tak po 3kvapky z každ3ho prsa, deň pred prepustením ho dali na UM, a tak mu zapasovalo že sme ho nemenili

maryetta
25. aug 2020

Ak bude vsetko ok tak sa stretneme. Ja mam termin 15.10. Ale pojdem skor na hospitalizaciu.
Si aj tu v skupine v terminovkach?

Ja uz do bj idem 3x. Prvykrat som bola sice vyhukana. Ale drhykrat uz okej. Aj prostredie aj personal. A to som tam bola cca 11 dni.

autor
26. aug 2020

@maryetta áno som v oktobrovkach, ani neviem prečo som dala anonym. Mam ta aj medzi obľúbenými som tu pod menom kristi.. 😀No mňa včera trošku zneistili noviny, nedávna tragédia zomrela tam nejaká žena a vraj zato môžu lekári.

mina17
26. aug 2020

áno aj chlapec tu zomrel pred časom aj bábätko pri pôrode vinou lekára ten už k pôrodom nechodí, v každej nemocnici niečo ja by som napr na operáciu do bj nešla ako by som nešla rodiť do prešova

maryetta
26. aug 2020

@mina17 Fuh. To som teda ani nepocula. Treba verit ze to bude v poriadku.
Ja som mala oba porody. S komplikaciami. Ale nakoniec vsetko ok. Kazdy porod. Kazda situacia je ina.