Skúsenosť s pôrodnicou v Bardejove - 2024

25. okt 2024

Prosím vás, ako je to toho roku v pôrodnici skrz pomôcky pri pôrode (fit lopta, tepla sprcha, rôzne polohy…) poskytuje niečo ? Plus po pôrode je ochotná laktačná poradkyňa? Dávajú bonding hneď po narodení bábätka ak je všetko v poriadku? Budem vďačná za pozitívne, ale aj negatívne skúsenosti aby som vedela na čo sa pripraviť.
Vopred ďakujem za odpovede 🫶🏼

marcela199
25. okt 2024

Mam skusenost len s bondingom a laktačnou kedze som mala cisarak ale-
Bonding- bol aj na sale pri cisarskom, bolo mi povedane ak dieta bude v poriadku bonding robia, čize si myslim ze ked pri cisarskom robia tak aj pri klasickom porode, mala som na izbe zienku ktora mala bonding po klasickom porode.
Laktačna- bola som tam od stredy do pondelka ani raz sa neukazala, pytala som sa tak mi bolo povedane stale ze sa zastavi no neprisiel nikto, potom mi niekto povedal ze ma dovolenku no kde bola pravda neviem. No bola jedna velmi ochotna sestrička z novorodeneckeho, ktora mi venovala jeden den a chodila kazde 3 hodinky za mnou ci dobre prikladam a kontrolovala satie, takze za mna super. Len skoda tej laktačnej
Ale inač celkovo lekari aj sestričky 10/10
Jedlo celkom, bola som prekvapena že aj dochutene tie jedla boli😃

hygienka
27. okt 2024

Rodila som 2x ale sprcha je len jedna spoločná na chodbe pri sálach a tam je aj wc. Čiže niečo také ako sprcha pol hodiny nepripadá do úvahy keď je tam viac rodičiek.
Bonding je samozrejme a laktačná super

taktotedanie
29. okt 2024

Bonding hned, za mna laktacne bieda taktiez okrem 2 sestriciek na novorodeneckom je to tiez biedne
Fitlopta na porodnom boxe je, sprcha ak je vas viac na rodenie nie

miruska128
4. nov 2024

Za mňa, mala som 3 cisaraky a bonding bol samozrejme a laktacnu som tiež mala, chodila ku mne pravidelne na pooperacnu izbu a sedela pri mne aj hodinu, takže za mňa super aj co sa týka celkovo oddelenia, doktorov a sestriciek, až na jednu "milu" ale to asi všade sa musí aspoň jedna taka najst🙂

slavka119
9. nov 2024

@marcela199 a mohol s vami partner / manžel byt pri pôrode?

marcela199
10. nov 2024

@slavka119 ano, aj pri cisarskom aj pri klasickom moze byt manzel. Teda pri cisarskom len ak je spinal, ak celkova narkoza tak tam nie.

slavka119
10. nov 2024

@marcela199 ďakujem za odpoved. Je možnost si vybrat ci chcem celkovou anestézu alebo len spinalnu?

marcela199
11. nov 2024

@slavka119 mne dali na vyber aku narkozu chcem, ale uz mi odtekala plodova voda takze sa ma pytal ci vydrzim spinal ledze tak potrebujete byt prehnuta chvilku bez pohnutia, no ja som nemala ziadne bolesti takze som bez problemov vydrzala. Ale myslim si ze ked pojdete na vysetrenie na anesteziologiu tak tam sa pytaju aku narkozu chcete.