Chcem sa spýtať. Má niekto skúsenosti z reštauráciou Arkáda? Chcem tam robiť rodinnú oslavu cca 30 ľudí. Myslím jedlo, priestory, personál... Boli ste tam spokojný? Ďakujem za odpovede
Novu restiku na druzbe ste nemali moznost vyskusat?
@luucia1312 v júni sme tam robili kar. Za mňa celkom spokojnosť. Mali sme miestnosť na poschodí.
@luucia1312 my sme boli velmi spokojny ajs jedlom velmi chutne salonik hore na poschody super aj dole su mensie boli sme na krstinach velke plus je ihrisko pre deti
@taktotedanie
Ešte som tam nebola, možno skúsim aj tam 😉
@luucia1312 teraz od 15.10 otvárajú salaš Makovica v nižnej polianke. Zvonku to vyzerá parádne. Perfektne to opravili. Neviem na aky dátum chceš oslavu a odkiaľ si no
@hygienka počula som, že otvárajú makovicu, len neviem či tam budú robiť aj oslavy. Dátum niekedy začiatkom novembra by som chcela
@luucia1312 určite budú.
@taktotedanie zatiaľ nie. Vy už ste tam boli?
@luucia1312 my sme tam robili krstiny v apríli, boli sme v malom salóniku cca 20 ľudí, s obsluhou sme namali problém a jedlo nám vážne veľmi chutilo, aj keď možno sme si len vybrali správne menu 😂😅 priestor sme vyberali na poslednú chvíľu tak sme boli radi aj za ten ale na dalsiu oslavu budem hľadať najprv inde ☺️ respektíve tie ďalšie salóniky, kt. ponúkajú budú možno lepšie