Prestrihnutie uzdičky u bábätka v Bardejove

werave
2. dec 2023

Dobry den, prosím Vas je v Bardejove doktor/doktorka ktora vie skontrolovat uzdicku babatka a v pripade ak je to potrebne prestrihnut? Dakujem pekne

zuzinkka18
2. dec 2023

@werave nášmu to urobili ešte v pôrodnici v bj

werave
autor
2. dec 2023

@zuzinkka18 ja som sa na to pytala dr v porodnici a povedala ze nevidno ze by mu trebalo strihat ale zaee pediatricka mi vravela ze by trebalo a aj ked kojim tak sem tam je to taky neprijemne 😏 takze zhanam dr 😊

zuzinkka18
2. dec 2023

@werave aha tak to neviem, možno v tej pôrodnici by som sa spýtala, je to "zákrok " na par sekúnd, iba vzala doktorka sterilné nožničky a strihla mu tu uzdičku...Možno ak máš kontakt na laktačnu sestru z pôrodnice, tak by ona vedela povedať, či by vám to tam neurobili. Jemu to robili v pôrodnici, lebo on sa ani prisať nemohol mal pozdĺž celého jazyka. Koľko má bábätko?

mariejenka
3. dec 2023

Do Kúpeľov poliklinika Remedium chodí orl lekár z Košíc, striedajú sa v piatky. A po posúdení urobia nástrih. Zavolajte v piatok a informujte sa. Ostatné dni robí dr.Lunikova.

werave
autor
3. dec 2023

@mariejenka super dakujem pekne 😊

werave
autor
3. dec 2023

@zuzinkka18 dakujem pekne, maly ma 3 mesiace ale uz pisala pani koment tak skusim tie bardejovske kupele 😊

taktotedanie
3. dec 2023

@werave Ano kupele k doktorovi co tam chodi urcite

lenka100218
3. dec 2023

@werave ja by som skor nez kupele skusila porodnicu. Mojim synom strihali tam obom. Jednemu najprv po porode a potom ked to bolo s kojim take vselijake nasa pediatricka povedala ze uzdicka je strihnuta malo tak som zavolala laktacnej do porodnice. Povedala som jej o co ide a poprosila ju ci by sme sa mohli prist ukazat. Syn mal uz 3m a strihol mu to primar detskeho odd. Spolu s laktocnou posudili kolko treba este. Kedze to bolo uz druhe strihanie. A odvtedy je to ok.
Podla mna je to jednoduchsie u nich ako na orl a aj tym ze je pri tom laktacna tak ona tiez to vie z hladiska kojenia posudit lepsie.
Hned som tam syna nakojila a sme sko trolovali prisatie. Odvtedy ziadny problem. Kojila som rok a pol