Pôrodník v Bardejove

michellina29
17. feb 2021

Ahojte žienky, u koho chcete rodiť v Bardejove a prečo?

mariejenka
17. feb 2021

Nevyberala som si pôrodníka, ale odpoviem
V bj su ozaj všetci lekári a lekárky dobrí, robia si svoju pracu. Mna odrodil raz Novicky,druhy raz Katanik, izbových som mala Hvatovu a Madzina... všetci super,co bolo treba som sa pýtala, odpovedali...ono vela robi aj pôrodná asistentka,s nou budes viac komunikovať počas pôrodu. Skoda ze neviem mená,obe co boli pri mne boli skvelé, vychvalim si ich.

michellina29
autor
17. feb 2021

@mariejenka ďakujem ☺️

lenuska9999
18. feb 2021

Ja som si tiež nevyberala pôrodníka. Rodila som cisárskym a na sále som mala Madzina a Bartka. Veľká spokojnosť. Pán dr. Bartko mi stále všetko pekne vysvetlil, o všetkom ma informoval. Taktiež na sále som sa nebála , lebo kvôli nim tam nebola nejaká napätá atmosféra... Takže za mňa super. Ale druhý krát keď pôjdem tak tiež si nebudem vyberať , pretože podľa mňa sú tak všetci veľký odborníci.

maryetta
21. feb 2021

Mas tu aj skupinu porodnica bardejov. Tam by si mala mat aj skusenosti. Resp iste recenzie.
Ja som pri prvom mala petrisinovu. A nasledne prisiel aj brnusak. Nevedeli si ale rady. Skoncilo to sekciou.
Pri druhom bol novicky. To uz bolo lepsie.
A pri tretom taktiez.
Vzdy som mala ineho izboveho. Takze nemyslim ze by bol niekto “zly”.
Veru pravda je to aj s asistentkou. Ja som mala pri kazdom porode inu 😅😅
Pri prvom jedna bola u mna minimum. Vsetko sa tahalo vlieklo sem tam prisla na mna pozriet. Ale ziadna podpora ani nic.
Pri druhom to som len dobehla na salu a rodila. Ale tam ma aj podporovali. Hovorila co kedy.
A pri tretom maximalna spokojnost. Uzasna a hlavne trpezliva.