Baby ake mate aktualne skusenosti? Nachadzam starsie temy.. a z okolia nepocujem chvaly…
@lenuska9999 ake mas skusenosti s dr sestrami a ci si bola spokojna🙏🏻
Ja som s lekamri celkovo spokojná. Pri prvom pôrode-plánovaná sekcia som mala doktora Bartka a Madzina. Som spokojná. Doktor Bartko je veľmi milý a vždy všetko vysvetli. Pri druhom pôrode- akútna sekcia , tohto roku , som mala zazmluvneneho vlastného lekára- Novického. Je to veľký odborník a celkovo som bola nad mieru spokojná s jeho prístupom. Po pôrode som prešla k nemu aj ako k lekárovi. Počula som, že niekomu príde namyslený, ale to preto, že zbytočne nerozpráva. No vždy všetko potrebné vysvetli a keď sa opýtate nemá problém tiež vysvetliť. Ďalej ohľadom sestier je to také ako všade. Niektoré sú milé, iné podrazdene. Je to asi všade tak. Izbu som mala nadštandardnú, chcela som byť sama na izbe a Mať pokoj. Predsa po cisárskom je človek ubolený a nechcela som mat na izbe ďalšie 2-3 mamicky s placucimi detmi. Na novorodeneckom sú sestri také normálne. Laktacna sestra je ale veľmi milá. Jedlo v nemocnici je asi také ako v nemocnici, no nič co by sa nedalo zjesť. Neviem ako to je s návštevními hodinami, keď som ležala ja, tak na tomto oddelení boli zakázané návštevi..
@lenuska9999 aha tak to je dobra skusenost lebo na fb som citala dost zlych recenzii napr ze dr Novicky ked sa ho opytala
Mamicka neodpoveda… Ďalej ze sestry su drze komentuju mamicky aj babetka ked nesaku ze su slabe, ze nikto vam nic nevysvetli nevsima si vas pokial nemate zazmluvneneho.. inak ze dr madzuna je mily
To
Tam
Pisali takze tak
@lenuska9999 A kolko sa plati za zazmluvnenie dr?
Už nepamätám presne, bolo to niečo okolo 200 eur. Alebo 250 ? Neviem, na stránke je cenník.
Mne príde skôr primár arogantný. S tým som mala veľa krát výmenu názorov
@lenuska9999 vazne? Ja mam o tyzden poradnu chcem sa mojej gyn opytat na tu nemocnicu zvazujem ale Po. Kamosky maju dobre skusenosti.. tak neviem no ze ako sa rozhodnem
@lenuska9999 aha ok
Ja som mala doktora Madzina, bol super, pôrodná asistentka to isté. Sestričky, väčšina super,akurát jedna staršia bola taká drzá, ale to sa dá predýchať🤣. Izbu som chcela nadštandard, ale nebola voľná, boli sme na izbe 3 a nakoľko naša malá bola najviac uplakaná, tak to bolo pre mňa náročné. Laktačná tiež spoko, keď som prišla vždy poradila, za mňa ako prvorodičku hodnotím kladne 🙂
Poradím z vlastnej skúsenosti mala som pôrodného doktora Novického on je super vyzerá byť namyslený a drzý ale vôbec nie je .. a personál v tej "nemocnici" je úplne hnus sestričky sú tam drzé urážajú a nemajú radi keď niečo potrebujete.. ja som tam rodila pred 3 rokmi ale už nikdy viac by som tam nešla. Keď som bola už po pôrode ešte na sále nevedela som chodiť nevedela som sa postaviť a ísť na izbu po vlastných sesterička zavolala inú sestričku aby ma prišla odniesť na lôžku na moju izbu .. prišla ale so slovami : To ste si nevedela ísť na izbu sama musela som prísť až z druhej strany sem? " a pritom videla v akom stave som bola keďže som mala katastrofálni pôrod. Neodporúčam tú nemocnicu absolútne 👎
Ja som rodila v júli. Čo by si chcela vedieť?