Ahojte mamičky, aké máte skúsenosti s pôrodníčkou v Bardejove? Neviem sa rozhodnúť medzi Košicami - Šacou a Bardejovom.
bola som v saci s prvou dcerou, starostlovost fajn,no 4dni po cisarskom domov,co mi sposobilo neskor problemy s maternicou a zapal.. taktiez sa mi nepacilo,ze za cely cas ku mne neprisla laktacna... s druhym synom som bola v starej nemocnici v PO a ovela lepsie,je tam novy dobry primar,tak je to tam ovela lepsie.
Ja som rodila v BJ v marci 24 a nebolo nič s čím by som nebola spokojná, a plánujem tam rodiť aj v marci 25
Rodila som na konci augusta v bardejove a taktiez nebolo nic s cin by som bola nespokojna, teda az na laktacnu ltora neprisla ku mne ale pridla sestricka z novorodeneckeho takze to mi stacilo. Strava sa dala vydrzat dokonca niektore jedla mi az velmi chutili😃
Rodila som v marci 2017, v septembri 2021 a idem do bj rodiť aj v decembri 2024 🙂 ja som bola maximálne spokojna. Laktačná ku mne chodila, pripadne bola k dispozícii na novorodeneckom takmer stále. A doktori sa starali fakt ukážkovo. A aj keď prvý porod bol horor, druhý prebehol hladko, snažili sa rešpektovať všetko čo bolo v ich možnostiach 😊 dokonca pri druhom pôrode som bola celé 4 dni sama na izbe, malo žien bolo takze som si ani neplatila nadštandard, teraz očakávam že bude viac takze chcela by som nadštandard 😊
Bj podľa mňa super, robia čo môžu. Určite sa nájdu aj výnimky z ktorých ten dobrý pocit nebol ale pri tom počte personálu to bolo minimálne postrehnuteľne. Treba počítať že žena po pôrode tie hormóny a to všetko úplne inak vníma 😀 ja som sama na sebe videla že tam mohlo byť aj neviem čo ale keď na mňa prišla taká chvíľka zúfalstva chcela som ísť len domov ku chlapovi ktorému vážne dôverujem a bez strachu zverim bábätko keď nevládzem 🙂
@iveta5482 poznám mamky ktoré rodili aj tu aj tu. Neboli spokojne ani ani 🤷♀️ vyjadrili sa, že keď ešte budú rodiť tak v inej nemocnici