Nedá sa dovolať gynekologičke Lunikovej

marci987
7. sep 2020

Zienky, uz skor pisali,ze sa neda dovolat. Teraz si tato lekarka kupila sukromnu ambulanciu od lekara Vysneho. Od rana volal a neda sa dovolat.Predtym ako este robil Vysny,tak som sa stale dovolala a to ma lekarka sestricku po lekarovi. Nechapem,co jej lekara zakazala zdvihat telefon

iveska
7. sep 2020

Asi platia také pravidlá ako pri nej. Aj objednávať môže sestrička len do 11.30

lenuska9999
8. sep 2020

To je taká klasika u nej...

marci987
autor
8. sep 2020

@iveska
@lenuska9999 Ako s lekarkou ste spokojne?

lenuska9999
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marci987
autor
9. sep 2020

@lenuska9999 Ahoj,ku komu by si sla?

lenuska9999
9. sep 2020

@marci987 to ešte neviem. Od Bernikovej som odišla asi keď som mala 16, bola stále naliata a veľmi nepríjemná. Počula som dobre veci na Hribikovu, ale zasa našla som tu na MK aj príspevky so zlymi skúsenosťami. Brnusak vraj nových už neberie, tak vážne neviem

lenuska9999
9. sep 2020

Ako lekárka je Lunikova vážne super. Len škoda , že je u nej taký problém s telefónmi...

vanesnicol
15. dec 2020

@marci987 Ahoj. Tato debatná už prebiehala skôr ale chcem reagovať. Skúšali ste už volať o 14 hod? V starej ambulancií mali tak že ste sa dovolali až o 14 hod. Vtedy mi to vravela aj sestrička. Inak som nadmuetu spokojná z dr. A to mám za sebou už aj Hríbikovú aj Brnušáka

vanesnicol
15. dec 2020

Nadmieru *

marci987
autor
15. dec 2020

@vanesnicol Ahoj, niekedy dvihne sestricka telefon po 14-tej inokedy nie. Preco si nebola spokojna s Hribikovou a Brnusakom?

marci987
autor
15. dec 2020

@vanesnicol Ku ktoremu Brnusakovi si chodila? Ako dlho chodis k Lunikovej ?

vanesnicol
19. dec 2020

Ahoj. U hribikovej som nebola spokojna koli jej spravaniu a pristupu spravala sa drzo a ukony robila bez toho zeby nieco povefala. Citila som sa pri nej ako dobytok....
K BrnusAkovi som chodila k Jozefovi... A odisla som koli tomu aky mal pristup ked som bola tehotna... Napr. Ked som sa co i len opýtala na 3D ultrazvuk zacal mi robit prednášku co je to 3D a ze to netreba...
K Lunikovej chodím od minulého roka este počas tehu. Hned ma poslala na 3D.... Je velmi mila vsetko mi krasne vysvetli. Povie narovinu co je vo veci a ako zena zene. Nie ako lekarka. Ja som s nou velmi spokojna. A to ze tochto roku je malo v ordinacii aj ona ma dieta a takisto cez koronu bolo doma....

vanesnicol
19. dec 2020

A este som chcel aj to napisat ze po asi osmych rokoch co som bola u brnusaka mi lunikova ukazala kartu ktoru jej poslal.. Bol tam az jeden papier.. Ako keby som tam bola iba raz...

marci987
autor
19. dec 2020

@vanesnicol Prosim ta kolko ma Lunikova deti a kolko maju rokov?

vanesnicol
19. dec 2020

@marci987 viem o jednom ale vek neviem

vanesnicol
19. dec 2020

Ako ale si myslim ze je jej sukromna vec co sa tyka deti