MUDr. Pavol Brnušák

10. dec 2020

Dcera chce zmeniť gynekologa. Prosim Vas , ake máte skusenosti s týmto pánom doktorom? Počula na neho iba kladne veci.

marci987
10. dec 2020

Ahoj,od koho chces odist? Ja ba som tiez zmenila.

jance333
10. dec 2020

pan doktor je super, akurat je trochu problem sa k nemu dostat. pracuje hlavne na oddeleni, kde je velmi vytazeny a svoje pacientky riesi myslim len 1 den v tyzdni. ale ako odbornik a ludsky pristup na 1*

darinka52
10. dec 2020

Ja s nim nemam dobru skusenost. V nemocnici riesi len pacientky, ktore si ho zaplatili, ostatne nechava cakat

julli
11. dec 2020

A v ktoré dni má ambulanciu? Na internete som našla,že streda,štvrtok,piatok od 14-16.h,ale nemôžem sa tam o tomto čase dovolať.

darinka52
12. dec 2020

@julli on ordinuje vo stvrtok, tam sa dovolat je zazrak. Maju tam "velmi ochotnu" sestricku

562012
13. dec 2020

Chodím k nemu roky, je super 👌 nie je pravda, že sa venuje iba keď mu zaplatíš.. Bola som na zákrok, mali toho vtedy veľa a sám od seba ma pretlačil skôr. Po operácii chodil ku mne niekoľkokrát denne a stále sa zaujímal. Keď prídem na kontrolu alebo preventívnu je naozaj dôsledný a pre mňa top 😉 a dovolam sa vždy, niekedy samozrejme treba skúšať dlhšie no treba si uvedomiť, že toho majú veľa.. Chodila som pred rokmi k Dr. Lunikovej, odišla som k nemu a neľutujem.

peta1919
13. dec 2020

ahoj ja chodim k nemu uz od 15 je to velmi dobry lekar aj som prinom rodila co neviete vysvetli poradi je fakt super....ale ta jeho sestricka dokaze pokazit den jednym pohladom 😉🙂

petra1761
15. dec 2020

som toho isteho nazoru je to super lekar, pristup uzastny, sestricka no fuu tažko tažko snou a dovolat sa tam ani nevravim, on pracuje vo stvrtok oficialne ale je tam kazdy den 🙂

naty2905
9. mar 2021

Je to naj gynekológ v BJ . Ja nemám problém ani so sestričkou .

muska2
1. jún 2021

Môžem len odporučiť. Je to môj gynekológ, perfektný prístup celé tehotenstvo, milý, ústretový, na všetko mi vedel odpovedať, starostlivosť počas tehotenstva aj po pôrode na nezaplatenie. Mala som ho zajednaneho aj ako porodnika, no pôrod prišiel tak rýchlo, že nestihol prísť :D ale každého koho som sa na neho pýtala, každý si ho chválil aj ako skvelého operatéra. Patrí medzi najlepších v BJ. A v nemocnici je každý deň. Cez týždeň sa v ambulancii striedajú rôzni lekári, on ordinuje štvrtky, ale pacientkam, hlavne tehotným sa venuje každý deň v poobedňajších hodinách.