Dobrý deň aký máte názor na MUDr.Papireka neurológa? Skúsenosti pozitívne/ negatívne?
@iveska
Negatívna skúsenosť?
Veľmi negatívna...... keď niesi jeho znama nedostaneš adekvátnu starostlivosť..
@iveska môžem ti napísať správu prosim
Kľudne
Moja mama kôli jeho liečbe typu nič jej nieje (sko vyčital z magnetickej a ctčka aj keď 3 iný lekári neskôr na tych istých zaznamoch videli niečo ine) oslepla na jedno oko a ohluchla na jedno ucho .... 3 hodiny čakania na kontrolu aby prišla do ordinacie sadla si pozdravila on vytlačil zdrav. Zaznam za 3 roky (ešte aj od Mika) dal jej papier a poslal ju preč z tým že má veľa pacientov .... Tak radšej z ňou chodím do SL a doktorku ma super teraz
@mina17 to je sila...ja mám od dnes tiež veľmi nepríjemnu skúsenost preto sa pýtam.na názor viacerych
ja tiez chodim do Starej Lubovne ku Cicvakovi a konecne niekto kto sa stara a netaha peniaze (ja som "utiekla" od Kotulakovej )
ja mám tiež negatívnu skúsenosť. Smial sa mi, ako možem mať takú veľkú cistu na mozgu, že to nie je možné a ešte viac rečí mal, ale ukázala som mu MR, tak sklapol. Od neho čo najďalej, odborník to teda nie je.
@mama28 no teda nemám slov...aký neľudský prístup veď to je hrozne ...je mi to luto
u neho je to norma... arogantnosť, nadutosť. Na mieste primára taký človek nemá čo robiť, ale čo sa čudovať v našej nemocnici.
@mama28 moje slová....
@sunflower109 miko zomrel? 😮 Ešte v lete jak som stretla jeho manželku tak hovorila že už lepšie to z ním vyzerá, neviem presne čo mu bolo lebo raz rakovina raz infarkt
@sunflower109 určite, možno až z najvyšších miest, lebo inak by si nedovolil tak sa správať a po tých sťažnostiach a kiksoch by ho už vyhodili.
Ja chodím k Mikuľákovej do Kúpeľov a som veľmi spokojná.
Čo ja viem, tak Miko mal mozgovú príhodu.
Pán doktor Miko žije a takto idu neovere klebety jedna baba povedala , osobne ho poznám 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
prosim vas nemate niekto čislo na ktore sa tam dovolam ?? Ďakujem
Utekaj kade ľahšie