MUDr. Hríbiková v Bardejove - skúsenosti

9. sep 2020

Ahojte máte niekto s ňou skúsenosť ?aky má prístup a podobne ..😊

adma11
9. sep 2020

pristup otrasny, priam az vulgarny. Este, ze som od nej odchadzala do ineho okresu, tak si myslela, ze sa stahujem. Inak co viem o zien, tak este na konci robi problemy a nechce dat kartu.

autor
9. sep 2020

@adma11 toto iste som mala aj ja preto sa pýtam ..myslela som že som jediná ja som z Bj okresu a isla som do Po (povedala som že sa sťahujeme )..mala problém dať kartu tiež ale povedala som jej že by som musela zbytočne dochádzať.. tak len odfrkla a povedala dovidenia .😂🙈keď som k nej isla odkedy som bola tehotná mala som od rana kŕče z nervov že som sa jej normálne bála

mariejenka
9. sep 2020

Fíha, tak Ja k nej som chodila od 18-tky a nikdy nebola na mňa sprostá, ani nič. Prvé dieťa som pri nej vynosila, ako všetko bolo o.k , čiže aj lekár o.k ale ako sa tam pomenili sestričky, katastrofálne pre mňa čakanie...v čakárni 4 hodiny!! Šla som tam,z lístkom od Macalu (ambulancia hneď vedľa) ...Dr. mi len priložila ruku na čelo,či nemám teplotu🤣 že idem k nemu. Inak nič. Má len jednu podmienku,že späť neberie.

100vanesa100
10. sep 2020

ja som pri nej uz 4 rok a nikdy som nemala problem, aby bola sprosta alebo nerobila poriadne pracu..ku mne je vzdy velmi mila a priatelska,usmievava.. ja ju urcite menit nebudem.. trosku sa dlhsie caka, ale to je zas uloha sestriciek.. momentalne bude 3dni v tyzdni pracovat jej dcera.. budu sa striedat

pusa7777
11. sep 2020

ja som od nej odišla už davno, pre kartu bol len manžel, dali mu sestričky bez frflania, moj problém vyriešil až iný lekar, keby som bola pri nej, doteraz by som možno nemala dcerku, takže ja neodporúčam

andrea19750
4. sep 2024

Dobrý deň baby chcela by som vedieť kto momentálne robí za MUDr hribikova vraj niekoho zháňali dakujem