MUDr. Hríbiková

siska_opi
20. mar 2022

Ahojte, keď som v dôvere poistená a na internete som našla na MUDr. Hríbiková je zazmluvnena vo všeobecnej a Union. Tak si budem platiť vyšetrenia?
Hľadám dobrého gynekológa/gynekologičku na tehotenstvo. Bude to moja prvá návšteva :D
Ďakujem za typy.

zuzinkka18
20. mar 2022

@siska_opi do nemocnice chodiť si neuvažovala? Ja tam chodím k MUDr. Katanikovi bola som spokojná, tých doktorov je tam viac, v každý deň je niekto iný...len čaká sa tam niekedy nekonečné dlho

siska_opi
autor
20. mar 2022

@zuzinkka18 práveže uvažujem nad všetkými možnosťami. Na Hríbikovu som počula veľmi do re ohlási, tak zháňam ďalšie informácie a potom sa rozhodnem. Nie je vylúčené ze pôjdem do nemocnice 🙂

sss112
21. mar 2022

@siska_opi Ahoj. Ja keď som prvý krát zistila, že som tehotná, išla som do nemocnice k pánu Brnušakovi. Je super, ordinuje štvrtok a piatok. Ale tehotné si dáva väčšinou poobede - pondelok až streda. Rovno máš tam tie ctg pásy, na ktoré budeš musieť chodiť ku koncu tehotenstva. To by si tam chodila , aj keby si mala iného gynekológa. Takže mne to vyhovovalo. A tiež na pána doktora zlého slova asi nenajdeš. Všetko vysvetlí čo človek potrebuje/chce vedieť.😁 a čo sa týka tvojej otázky, myslím, že áno je to tak, ze keď nemá zmluvu s danou poisťovňou, tak by si si niečo hradiť asi musela.

siska_opi
autor
21. mar 2022

@sss112 Ďakujem veľmi pekne. Treba sa k pánu Brušakovi objednať? 🙂