Prosím Vás, existuje v Bardejove mediátor? A čo to stojí? Môže mi pomôcť, ako ďalej riešiť problémy vo vzťahu, myslím tým, keď rozmýšľam nad rozvodom? Ďakujem pekne.
Akurát včera som prechádzala okolo jedného domu v BJ a videla som, že je tam mediátorka. Ale vôbec netuším ako sa vola. Neviem ani ako ti opísať kde by si ju našla. Ale ako keď ideš okolo Citroën smerom na Prešovsku a na kruhaci by si išla smerom dole. A tam v jedno dome je mediátorka.
Asi som to opísala zložito 😄ale ináč neviem 😄
@gdpr ďakujem, nečakám psychologické, len právne
@janynyna samozrejme, dobre vysvetlené, viem kde približne, pôjdem to nájsť, ďakujem pekne
áno, je mediátorka nejaká, priezvisko také známe, ale nespomeniem si :( tam ako je secondhand Lucia a trošku vyššie
Ing. Bc. Vladimír Grega, mediátor. Pod Lipkou ...
Ale mediator neviem či poradi s právneho hľadiska.... skor dobrý právnik. Ak v manželstve su dieti a majetky tak na súdoch to bude komplikované a veľa prekvapen. Tteba hľadať dobrého pravnika a s nym porozprávať
Ja poznám vynikajúcu mediátorku, ale je až z Kežmarku.mne poradila veľmi dobre, aj z právnickej hľadiska, aj z psychologického hneď pri odchode od manžela, ktorý mi narobil nenormálne dlhy...
V Bardejove neviem ale v Košiciach a Prešove áno ak chceš napíš správu a ti napíšem meno 🙂 a z právnej stránky ti vie určite pomôcť ale nečakaj od toho nejaké psychologické poradenstvo 😂