Ahojte,vedel by mi niekto odporučiť nejakú fakt ze dobrú logopedičku prosím?
@lussytalulu pár rokov dozadu som chodila k p. Kamenskej na detskej poliklinike, dcéra sa naučila všetko. Ona ukáže spôsob, vy s dieťaťom doma cvičíte.
@lussytalulu neviem aká je tam logopedicka ale volala som v októbri CPPPAP pri 4. ZŠ zapísali nás do poradovníka a stále čakáme
@lussytalulu p Gajdošova na Kutuzovovej ulici
Ja som chodila do synom k Dr. Kamenskej, naučil sa všetko, ale teda r dalo zabrať. Teraz budem aj s dcérou chodiť k nej.
Takže záleží čo konkrétne potrebujete s logopédom riešiť . Či stačí školsky logopéd alebo je potreba mat klinického logopéda. U nás Dr. Kamenska na poliklinike dieťa mi bľabotalo a teraz rozprava vďačím jej za veľa aj keď ma prístup aký ma, ale časom si našla k synovi cestu a už to našťastie funguje a spolupracujú . Takže za mňa klinicky logopéd jedine pani Dr. Kamenská, A čo sa týka toho že diéta a logopéd... logopéd dieťaťu ukáže ako pracovať a poučí rodiča ako s dieťaťom pracovať doma a ďalšia práca je na rodičovi aby s dieťaťom trénoval. Nie nestačí prísť za logopédom raz za mesiac a očakávať od toho zázrak kde doma rodič s dieťaťom nerobí nič o tom logopédia nie je.
Ďakujem pekne za odozvy-skúsenosti .No skúsime tu Dr.Kamensku dúfam ze to zvládneme.
@01mojko01 to ako vážne? Ako viete?
@lussytalulu v CPPAP robí pani Volakova (logopedicka) aspoň logopedicke rodičovské kurzy , keďže ma plný poradovnik a deti tam musia veľmi dlho čakať. Tak aspoň ukáže a povie rodičom ako majú s takýmito detmi pracovať atď. Ja sama som bola na tomto kurze (1x týždenne, spolu 4 týždne) a bolo to veľmi prínosné naozaj
@lenuska9999 majú k tomu aj nejaký oznam alebo bližšie informácie ako by som sa na ten kurz dostala ?
@monikak177 v budove na nástenke myslím
@lenuska9999 ďakujem
@lussytalulu bola som tam ako vravela jednej mamičke že už neberie že má toho veľa
@lussytalulu no keď hľadáš v Bardejove tak márne. Ja som to už bola s malou u dvoch a boli to len vyhodené peniaze. Vážne sú neschopný