Liečiteľ Peter z Bardejova

sloboda10
13. jan 2022

Dobrý deň, nepozná prosím Vás niekto liecitela Petra z Bardejova? nasla som o ňom staré príspevky aj tel.c. no už nieje aktuálne ďakujem za každé info ☺️

marisella2905
22. jan 2022

@sloboda10 Ja som o ňom žiaľ nepočula, škoda, že Vám neviem pomôcť.

jazminn
23. jan 2022

podvod BJ....
v PO poznám liečiteľa a veľmi dobrého, je to overené viac ľudmi, volá sa p. Slánsky...
@sloboda10

alex232777
15. mar 2022

@jazminn ahoj Jazminn, skusala som volat panu Slanskemu teraz v marci 3x na cislo s koncovkou 195, ale nedviha a ani neodpoveda na SMS. Netusis este pracuje a lieci stale? Ci je tak vybookovany, ze mu treba skusat volat viacero dni po sebe? Dakujem za info

alex232777
16. mar 2022

@jazminn tak update, p. Slanský už kvôli pandémii nepríjma nikoho nového a podľa jeho slov do budúcna ani neplánuje

miro17
23. júl 2024

@jazminn viete my dať kontakt prosim na pana slanskeho . Ďakujem

jazminn
24. júl 2024

@miro17 pan Slansky prekonal covid, a odvtedy nepracuje, zbytočne ho kontaktovať! Boli za ním známy, ktorý mali príbuzného v kóme, prosili ale zbytočne, nič nepovie! telefon nečinný...

sui9
9. okt 2024

@jazminn ja som s ním volala. Velmi mi pomohol v minulosti. Mne povedal, že zatiaľ pracuje iba na diaľku a treba poslať list aj s fotkou osoby, dal mi P.OBOX adresu kde si listy vyzdvihuje. Odpovedal mi písomne postou do tyzdna. Povedal, že si hľadá nejaké výhodné priestory kde by mohol vo svojom poslaní pokračovať, lebo doma už ľudí nechce prijímať a dokonca počas korony ani neprijímal s myslel, že to zavesí celé už na klinec. Bohužiaľ z jeho odpovedi v liste som bola šokovaná, samé dristy, domienky, osočovanie.. Takého ho nepoznám. A bohužiaľ s odstupom času môžem potvrdiť, že na rozdiel od minulosti kedy sa 100%jeho predpovede vyplnili tak tentokrát bol úplne mimo. Ale, že totálne. Další 4 ľudia ktorým som dala na neho kontakt tiež neboli nadšený.. Neviem čo s ním je.. V mojom širokom okolí kovid a očkovanie ľudí dosť poznamenali, tak neviem či to nemalo dopad na jeho schopnosti. Veľká škoda, ten muž bol výnimočný, skutočný liečiteľ s darom.

jazminn
9. okt 2024

@sui9 ja som sa s ním neskôr už neskontaktovala po tom covide, ale známa ho vyčkávala pred vchodom a podarilo sa jej s ním rozprávať a odmietol ju, hoci chcela vedieť, ako to bude s manželom ktorý bol v kóme a povedal, že on skončil a koniec! Mne čo povedal, veľmi vážne veci ktorým som sa smiala v tom čase...a oni sa splnili!!! Ked mi to hovoril sa mi to zdalo úplne nereálne a vôbec som to už neriešila, pretože som si myslela, že toto snád sa nikdy takto nemôže stať a všetko išlo tak ako on povedal...dokonca aj na fotku môjho príbuzného, ktorý má ťažkú diagnozu, pri ktorej ľudia zomierajú aj do roka, na neho povedal, že v jeho prípade to takto nebude a naozaj je to tak...on stále žije...