Prosim poraďte obvodného, pediatra, gynekológa a zubára, takýchto čo aj zdvihnú telefóny prípadne odpišu na emaily a neberu pacientov len ako poradové číslo.
Ďakujem
@ludka_s Gynekologička - Ľuniková, zubárka - Kataniková, obvodná - Kuľková, prípadne Kyjovská
@ludka_s gynekologicka - Lunikova ( len teda neviem ci berie ešte nových, ma veľa pacientov), obvodná - Kyjovska, pediatricku ti neporadím, lebo s našou nie som spokojná. Môžem ti len povedať kam nechoď a to je Novysedlakova... nedovolas sa tam, sestrička vyvesi telefón, uraduje tam ta sestricka, predpisuje lieky bez konzultácie s lekárkou, proste strašne. Ja som sa cely rok snažila objednať malého na 3. Dávku toho detského očkovania a stále vravela, že ešte netreba. Teraz nedávno sme prešli k druhej pediatricke a ta mi povedala, že mal byť v januári očkovaný 3. Dávkou a pravdepodobne ho budú musieť očkovať úplne od začiatku.
@lenuska9999 ďakujem, presne aj tie info komu sa vyhnúť su na nezaplatenie
@marisella2905 ďakujem, môžeš mi aj poradiť kde majú ambulancie, obvodné ambulancie?
@ludka_s Ľuníková pri detskej poliklinike (myslím, že sa to volá Átrium), Kuľková v Tetrii, Kyjevská v červenom kríži. Zubárka Kataniková na námestí
@ludka_s obvodná dr Kuľková
Zubárka Kataniková
Gynekológ Brnušák pod Lipkou
Detská dr Majlingová
My celá rodina chodíme k dr. Petrušovej - obvodnej, a veľmi sa zmenila...všetci by ju radi vymenili, ale za koho? no niet na výber.../minule bol pri nej brat a sestrička sa ho opýtala, aký má problém, odišla k doktorke a potom mu od nej doniesla výmenný lístok, kde má ísť....ona ho ani vidieť nechcela...nič!
@jazminn ja mam obvodnú dr Kuľkovú, som s nou veľmi spokojná 🔝
dakujem za odpoved, snad to cim skor doriesim 🙂
@ludka_s teraz je veľmi ťažko sa dovolať všade,ale dr pinková obvodná je podľa mňa 🔝 a pre deti dr lipkova alebo hrivnakova, Hudáková