Dobry deň, potrebujem pre syna ultrazvuk bruška, podozrenie na slepé črevo u nas ho objednali az na november. Pozná niekto lekara/lekarku v BJ popripade PO kde by ho zobrali skor. Ak sa da aj kontakt. Velmi pekne ďakujem.
@zlostitko ano v nemocnici lenze moč mal v poriadku tak nas objednali az na november ze to nieje akutny stav tak preto sa obraciam tu a hladam kontakt na niekoho kde by som ho objednala skor. Kontak na doktora Guľu nahodou nemate lebo skusala som dve cisla a ani jedno nefunguje, jedno z.nich mi dali na ustredni v bj v nemocnici
@zlostitko Zdravim tak brusko ho prestalo boliet hned na druhy den doteraz tazkosti nema, skor si myslim ze ked mu lekar tlacil na brusko a den predtym zvracal tak mohol mat podrazdeni zaludok tak preto ho bolelo brusko mal tyzden dietu a nakoniec dovolala som sa na ustredie v BJ dal mi cislo na lekara Guľu ale bolo neexistujuce cislo tak cakame na ultrazvuk ktory mame 2.11. Pekny den 🙂
@lenka454 kde u nas? V nemocnici? To vam nedali cyto? Dufam, ze ste vysvetli situaciu. Skuste zavolat Guľu.