Kde bude prebiehať testovanie covid tento víkend (Orava, Bardejov a ostaté okresy)?

mirkava
21. okt 2020

Mamičky kt. ste z uvedných okresov kde bude prebiehať testovanie covid tento víkend, držím vám palce. Nech to dopadne najlepšie ako môže.

lauriema
21. okt 2020

@mirkava Jejj ty si zlata, ja síce niesom z okresov ktoré sa budú testovať teraz ale prišlo mi to také zlaté od teba❤️

lucka_ke
22. okt 2020

pridávam sa, na nich budú všetko testovať nezávidím... chaos, rady a stres

mogaa
22. okt 2020

Ja zase verím našej armáde.....vojaci budú podelení a aj zdravotníci, v každom meste stačí deń dva vopred spolu so starostom alebo primátorom vybrať vhodné miesta , vojaci budú usmerňovať aby sa ľudia nezhromažďovali na jednom mieste, dodržiavali odstupy, nevydm v tom fakt žiadny problém....pokiaľ nebude pršať, budú sa to snažiť robiť vonku - v parku, na školskom ihrisku, štadione - fakt v tom nevidím problém, teda pokiaľ nebude pršať....možno som len naivná, ale fakt v tom nevidím problém.....ak by pršalo tak to už môže byť horšie lebo treba vybrať veľké priechodné miestnosti - a tých už v takej menšej obci nemusí byť veľa čo budú vhodné.....testovať budú zdravotníci, dodržiavanie rozostupov bude kontrolovať armáda....

kacenka205
24. okt 2020

@mirkava testovanie za nami. Nebolelo. Výsledok negatívny. Organizácia super. Personál milý 🙂 za mňa aj budúci týždeň 🙂