Ahojte, poraďte prosím kam sa oplatí ísť pozrieť na kočíky? Pokukujem po cybex balios s lux ale chcela by som si skúsiť aký je kočiar v skutočnosti. Ďakujem 🙂
Ja som bola v KE pozerat a kupila som v Maderna obchode, tiez som pozerala cybex ale aj moon a rozhodli sme sa pre moon.
@natata4444 do noweho saczu maju tam vsetky znackove kociky. Su tam 2 predajne. Ja som tam kupovala vela veci. Super vyber a je to blizko
Ďakujem vám za rady 🙂 do KE sa chystáme a v @lenka100218 Nowom Saczi boli tie predajne niekde v nákupnom centre? Či samostatne budovy?
@natata4444 v samostatnej budove sa vola kubus /tu som kupovala vacsinu/ a druha v mensom nakupnom centre kiki all for childern
Su aj na fb obaja.
@lenka100218 Ďakujem 🤗
@lenka100218 A ako vychádzajú kočíky cenovo v PL? Oplatí sa?
@ivkach32 neviem ako je to teraz ale ja som kupovala par rokov dozadu. Vedela som aky chcem pisala som im presunuli ho v dannej farbe k nim z inej pobocky cize isla som na istotu a aj cenu som vedela hned cez fb. Za mna super obrovsky vyber a aj ceny fajn
@lenka100218 zdravim ako tam fungujeme mena? Dá sa platiť aj eurami či len zlotymi? Cenovo sa oplatí tam zájsť? Ďakujem 🙂
@barbor1 ja som platila kartou a vyslo ma to lacnejsie. Mne hlavne islo o to ze kocik som videla vyskusala /tu sa dal iba objednat) a cenu som vedela uz dopredu cez messenger v eurach tak som im to pri platbe pripomenula a tak mi dali platit tu konkretnu sumu v eurach
@lenka100218 ďakujem ja tam chcem ísť pozrieť vaničku a všetku takú výbavičku, tak som zvedavá 🙂)
@natata4444 v Bj veľmi nemáš kam ist pozrieť. Skôr Košice - tam je viacero predajni. Tu máš len v centrum tie poľské šmejdy (Kinderkraft) a na námestí majú tuším ešte kociky, no tiež také poľské. Tie kvalitnejšie skôr v Ke. A inak mám Cybex Balios s lux a som spokojná.