Dobrý deň, neviem nikde nájsť telefón na danú lekárku a ordinačné hodiny ...nemá niekto ?
@gabriela2952 nie, to je Lýdia a pracuje v Bojniciach ...ja hľadám Tatianu, čo pracuje v bj nemocnici ..
@mariejenka veľká vďaka 🙂
@hygienka jaj, myslela som si, že majú dovolenku....ja som tam volala či náhodou neberú nových ľudí, potrebujem nájsť lekára pre mamu a brata, ten, pri ktorom sú teraz na nich kašle...mamu psychicky chorú nechcel pustiť k psychiatričke a brat roky rokúce kašle a nepošlal ho na žiadne testy, proste nikde k odbornému lekárovi nechce dať odporúčanie a on ich sám nelieči 😢
@gabika4 co viem uz neberie pacientov ale mozno ak by si vas vypocula sestricka ktovie najlepsie ist osobne. Yeraz mali dovolenku skuste okolo 11doobedu volat resp ist osobne tam tak okolo obeda a opytat sa. Este si tu chvalia aj kulkovu adrianu. Ta robi v tetrii v tej cervenej budove nad nemocnicou. Skuste aj tam.
@sunflower109 ku Kuľkovej chodím ja a už neberie pacientov 😢...potrebujem im súrne nájsť lekára, lebo to nie je normálne, aby psychicky chorému pacientovi odopieral lekár pomoc a mladému chlapcovi nepomohol, čo roky kašle, ani na sproste alergologické ho neposlal...
Ak je to tato