Hľadám kontakt na MUDr. Tatianu Pinkovú

gabika4
2. sep 2022

Dobrý deň, neviem nikde nájsť telefón na danú lekárku a ordinačné hodiny ...nemá niekto ?

gabriela2952
2. sep 2022

Ak je to tato

gabriela2952
2. sep 2022

Plus ordinačné Hodín

gabika4
autor
2. sep 2022

@gabriela2952 nie, to je Lýdia a pracuje v Bojniciach ...ja hľadám Tatianu, čo pracuje v bj nemocnici ..

ella2015
2. sep 2022

@gabika4 ale to si neuviedla v príspevku hneď hore a lekárok s týmto priezviskom je viac na Slovensku, ak si zadáš do googlu vybehne Ti, že pani doktorka pracuje ako lekár v nemocnici v Bardejove, takže jedine volat na príslušne oddelenie v nemocnici

gabika4
autor
2. sep 2022

@ella2015 písala som to do fóra Bardejov, tak som nepredpokladal, že dôjde k zámene...našla som nejaké, len nikto nezdvíha ...možno majú iné tel. číslo...

mariejenka
2. sep 2022

Ahoj, volala som na toto ,ale chcelo to čas.

gabika4
autor
2. sep 2022

@mariejenka veľká vďaka 🙂

hygienka
2. sep 2022

@gabika4 tento týždeň mali dovolenku, takže od pondelka tam bude šialené množstvo ľudí, volať treba po 11

gabika4
autor
3. sep 2022

@hygienka jaj, myslela som si, že majú dovolenku....ja som tam volala či náhodou neberú nových ľudí, potrebujem nájsť lekára pre mamu a brata, ten, pri ktorom sú teraz na nich kašle...mamu psychicky chorú nechcel pustiť k psychiatričke a brat roky rokúce kašle a nepošlal ho na žiadne testy, proste nikde k odbornému lekárovi nechce dať odporúčanie a on ich sám nelieči 😢

sunflower109
3. sep 2022

@gabika4 co viem uz neberie pacientov ale mozno ak by si vas vypocula sestricka ktovie najlepsie ist osobne. Yeraz mali dovolenku skuste okolo 11doobedu volat resp ist osobne tam tak okolo obeda a opytat sa. Este si tu chvalia aj kulkovu adrianu. Ta robi v tetrii v tej cervenej budove nad nemocnicou. Skuste aj tam.

hygienka
3. sep 2022

@gabika4 mne sa zdá, že ona už nových neberie, majú veľmi veľa. Ja mám výbornú skúsenost s dr komanickou, ona prevzala ambulanciu po niekom v Átriu alebo potom ešte vedľa dr pinkovej má amb dr Lučová, ja som pri nej bola už viackrát keď pinkova nerobila a tiež v pohode

gabika4
autor
4. sep 2022

@sunflower109 ku Kuľkovej chodím ja a už neberie pacientov 😢...potrebujem im súrne nájsť lekára, lebo to nie je normálne, aby psychicky chorému pacientovi odopieral lekár pomoc a mladému chlapcovi nepomohol, čo roky kašle, ani na sproste alergologické ho neposlal...

hygienka
7. sep 2022

@gabika4 tak choď sa opýtať do átria, tam robí dr komanicka, ona je super

luckabj82
7. sep 2022

@gabika4 keď chodíš ku kulkovej tak snáď by ich vzala,skús sa spýtať, psychiatria je hneď tuším poschodie nižšie,aj otec dlho kaslal a pľúcna mu dala lieky do týždňa bolo po kašli

amstrad
Odpoveď bola odstránená
Zobraz