Aké máte skúsenosti s doktorkou Hribikovou?
@malinoismum neviem o co vám ide, ale ak ženu chcú poradiť, tak poradia, I keby tu bolo tisíc recenzií. A po vašej "rade" ze dat si do vyhľadávacika mi viac našlo hribikovych omacok ako recenzií na p. doktorku. O tom ta stránka modry konik je, aby sa ženy pýtali, aj keby tu bolo milión recenzií na jednu tému, neviem prečo vás to trápi!
@vasjar O nič mi nejde, dokonca ma to ani len netrapi 🙂
len mi príde zbytočne na to zakladať diskusiu. Ešte možno poradím, kuk sa v skupine Bardejov. Isto budú lepšie vedieť poradiť miestni - ako takto “vseobecne”.
Pekný deň...
@vasjar ja s ňou nemá dobré skúsenosti.
Bola vždy ku mne drzá a odmerana.
Vzala som od nej kartu ( sú tomu už asi 4 roky ) a viem,že vtedy veľa žien od nej zobralo kartu preč, a že robila problémy nechcela dať kartu.
Ja som mala to šťastie,že som zmenila priezvisko a novú lekárku som mala dohodnutú v PP, tak si myslela,že sa sťahujem.
@malinoismum ved to je v skupine Bardejov
@vasjar k pani dr. som chodia od 18-ky a nikdy nebolo na mna nepríjemná, absolvovala som jedno tehotenstvo pri nej, ja som ale našťastie zdravá,a aj tehotenstvo bolo bez potiazi tak nemam s nou skúsenost ako postupuje, lieči atd... odišla som od nej tiez tak 4 roky dozadu,ale preto lebo mala neskutočne dlhe čakanie, v čakárni som bola niekedy aj tri hodiny,a na svoj cas objednaná, neviem ako tam sestričky objednávali,ale zly, zlý systém..k jej dcére sa neviem vyjadriť.
@luckabj82 myslela som skupinu mesta. (toto je fórum, diskusia)
@malinoismum ved ja to citam na skupine mesta bardejov
@luckabj82 Čítaš to na fóre/diskusii - Bardejov je pripojený keďže ide o MUDr. Ktorá v tomto meste ordinuje. (Niesi v skupine teraz)
- keby je to v skupine tak ja - mimo mesta Bardejov k tomu nemám ani prístup... 🙂
@malinoismum Veď sa pýta na fóre mesta
Nebaví ma hra so slovíčkami- Skupina // fórum= diskusia 😉
Papa
@vasjar bola som u nej asi 5rokov . Pry krat som k nej prisla preto, ze som bola stale chudokrvna tak hladali pricinu. Nasla mi myom, a neriesila ma.
i ked po case som si ho dala vyoperovat a chudokrvnost nezmizla, no nova gynekologicka ma hned poslala na hematologiu a tam sa to riesi, som sledovana uz asi dozivotne.
K dcere sa tiez vyjadrit neviem.
@vasjar ja som prešla k dr.Hribikovej asi pred piatimi rokmi od inej dr.a som veľmi spokojná. V čakárni som nečakala dlhšie ako pol hodinu, príjemné aj sestričky aj doktorka. Pri predchádzajúcej dr.som čakala aj 5 hodín v čakárni lebo nemali žiaden systém v objednávaní. Aj keď je pravda že neriešim zdr.problem len preventívne prehliadky tak neviem aká je z odbornej stránky...
@vasjar Ja som od nej odišla. Mám zlé skúsenosti. Čakala som dvojičky a vyšli zlé výsledky- predispozícia na choroby (už si nepamätám ktorá choroba vyšla), 2x ma posielala na potrat. Dvojičky sa narodili zdravé. Bolo toho oveľa viac, no to tu rozpisovať nebudem, vznikol by z toho román 😁
@vasjar dr. Hribikova je zlata zena, momentalne tam ale viac ordinuje jej dcera .. s Hribikovou som bola viac spokojna,dcera mi nesedi :/ asi pride o viacero kariet..
@100vanesa100 mne skôr nesedí dr. Hribiková, ale 100 ľudí-100názorov...jej dcéra sa volá Daniela Bérešová a je onko-gynekologička
@vasjar Skúsenosť nemám, dokonca niesom ani z Bardejova - Ale dala som do lupy diskusii “hribikova”
a vyšlo mi v 2 diskusiach XXX recenzií ....
tak na čo zakladať novú tému?
🧐