Ahoj žienky, poraďte mi prosím nejakú dobrú gynekologičku v Bardejove. Môže byť aj gynekolog, aj keď radšej by som ženu. Teraz chodím k Lunikovej , ale má veľa pacientov a nikdy sa tam nedá dovolať. Preto by som išla radšej k niekomu inému.
( Bernikovu mi sem prosím ani nepíšte)
@lenuska9999 ja chodim k hribikovej a som spokojna
@janynyna a nečakáte tam dlho ? Raz som tam bola na zástup ( bola tam nejaká doktorka) a čakala som vyše 4 hodiny , lebo malý niečo urgentne na gynde, tak museli odbehnúť
@jankacasper počula som , že teraz robí jej dcéra .. je to pravda ? Alebo pracuje ešte aj tá stará Hribikova ?
@lenuska9999 ano robi aj jej dcera,striedaju sa.dlho som nikdy necakala,sestricky dvihaju telefon,objednam sa a snazia sa zobrat na cas...
@jankacasper tak ďakujem za radu, asi to vyskúšam u nej. Ak teda ešte berie pacientky
@lenuska9999 myslim ze berie,ja som prestupila pred 3 mesiacmi.
@jankacasper a ako sa tam strieda s dcérou ? Jeden deň robí jedna, druhý druhá alebo ako ?
@lenuska9999 tak to presne neviem.
@jankacasper aj tak ďakujem za info
@lenuska9999 za 5 rokov sa mi iba raz stalo,že som čakala asi 3 hod. Treba tam s tým rátať ,že keď je urgent tak sa čaká. Ale chvalabohu tam nechodím často. Max.raz za rok preventivka alebo keď som chodila do poradne.
Ahojte,nevieme mi niekto poskytnúť tel.kontakt na dr.Ľuníkovú?Viem,že sa presťahovali a potrebujem tel.císlo k ním do ambulancie.Ďakujem
@piskotka54 054/472 52 53 🙂 zatial sa mi nestalo aby som sa nedovolala
Ja chodím k primarovi Petrisinovi do nemocnice. Na ambulancii je len pondelky. Ale som max. spokojná.