Ahojte, potrebovala by som radu. Viete mi poradiť nejaku kvalitnú a dobru a hlavne lacnú kaderníčku na svadobný uces? A ešte aj nejaku vizážistku tiež na svadbu. V okolí Bardejova. Ďakujem
kvalitná/dobrá a lacná sa asi trošku vylučuje...ak je šikovná a dobrá tak má aj cenu k tomu primeranú a primeranú ku konkurencií
@izabelaizabela dobrá a lacná neexistuje
Neviem, ako si predstavuješ ,,lacnú,, - za 30 € Ti vlasy ani make-up neurobí žiadna ,,dobrá a kvalitná,, - ak teda nechceš vyzerať upravená ako šašo 😁 Ale nemyslím to vôbec v zlom, nič proti Tebe, len taká je realita, bohužiaľ...
Dobrá lacná a ešte aby jej to netrvalo tri hodiny :D Skús toto: https://fastgood.cheap/
@izabelaizabela možno oslov nejaké šikovné učnice zo školy. Ja som sa chodila strihať do školy na hotelovú akadémiu, kde ma strihali žiačky pod dozorom učiteľky. Bola som spokojná.
ty by si robila dobre za lacno?
Vyber si uces na Googli, ukaz kadernicke a opytaj sa na cenu. Nehovor jej, ze je svadobny, bude lacnejsi.
@izabelaizabela skús sa informovať v Súkromnej strednej odbornej škole v BJ. Hviezdoslavova. (Na bráne). Sú tam žiačky, čo sa učia za kaderníčky, kozmetičky. .učia sa Pod dozorom svojich majisteriek. Cena bude určite lacnejšia ako v klasickom salóne ...
@kacenka205 súhlas. Ja som sa tam bola česať na fotenie po svadbe a platila som asi 5 alebo 10€.. síce to bolo ešte v roku 2019 ale aj tak. U kaderníčky som platila 50€ 🙊 a účes od študentky mi vydržal dlhšie 🤣
@hygienka ja mám pozitívnu skúsenosť zas s líčením 🙂
@izabelaizabela Já mozem len doporučit v dedine Malcov Mirku Lukačovu hned v miestnosti máte aj vizážistka uzasne baby a vobec nemaju přehnané ceny.