Detský neurológ - Bardejov, Prešov, Košice

emmany
24. nov 2022

Dobrý deň,môžem. Poprosiť odporúčanie na dobrého detského neurológa Bardejov,Prešov,Ke?
Poprípade kto a aké máte skúsenosti s Mudr.Štovčikom alebo dr.Patúšovou v Prešove.
Ďakujem.

mariejenka
24. nov 2022

@emmany pred 4 rokmi sme boli v Po pri dr.Stovcikovi. lekár milý,trpezlivo vysetril vtedy 2 ročného syna. Sestricka (možno už má inú) ale riadna sekera,dala mám pocítiť ze sme "cezpolni" ...

emmany
autor
24. nov 2022

@mariejenka a čo sa týka odbornosti a liecby dr.? Boli ste spokojní,pomohol synčekovi?

mariejenka
24. nov 2022

@emmany áno, vysvetlil nam , upokojil. Syn našťastie nemal vážnu dg. a uz nechodime ani na kontroly,boli sme len 2x.

otiliahorvathova
30. nov 2022

@emmany ak môžem okomentujem.
Chodime k Dr. Štofčíkovi asi tretí rok a my sme maximálne spokojný. Dcéra sa lekárov boji ma s nich strach, ale tento lekár je veľmi milí k deťom.Co trebalo všade nás poslal a samozrejme aj rýchle prišiel na to čo dcére je. Od vtedy je na liekoch a stav sa jej veľmi zlepšil. Takže my sme velmi spokojný.

lussytalulu
22. aug 2023

@otiliahorvathova mozem poprosit meno a kde sa nachadza prosim?

otiliahorvathova
3. sep 2023

@lussytalulu MUDr. Patrík Štofčík a nachádza sa v Prešove na Hlavnej 2972/60

lussytalulu
6. sep 2023
lussytalulu
22. sep 2023

Dobry den, chcem sa opýtať ....koho ste si nakoniec vybrali? Ja som skusala dr. Štofcika ale neuspesne😐 Tak neveim rozmýšľam dr. Dagmar Patúšovu ale akosi ju nikto znamy nepozna... Tak sa neviem rozhodnúť