Ahojte, čo všetko si musím zobrať do pôrodnice? Všade píšu inak
@vasjar síce už dávnejšie som tam bola, ale mala som dve nočné košele s roztopínanim vpredu, dva župany, prezuvky na nosenie aj do sprchy, osušky, šampón, sprchovacka... Proste hygiena komplet, ponožky, knihu a par časopisov, popôrodné vložky aj popôrodné nohavicky , tampóny na mlieko(neviem, ako sa to vola), toaletný papier, aj keď v nemocnici ho mali, ale mala som svoj. Oblečenie na odchod z nemocnice, aj pre bábätko som mala všetko, krém, plienky jednorazové aj bavlnené, komplet oblečenie, cumlík, odsávačku na mlieko (aj tu mali v nemocnici, ale ja som používala svoju). Ponožky hrubé, lebo som zmzlos. Ale je to individuálne, podľa Tvojich potrieb a toho, čo majú v nemocnici. A co nemáš a potrebuješ, to Ti môžu priniesť príbuzní. Ide len o pár dní.
Idem sa aj ja zachviľu baliť.nocnu košeľu, detské mydlo, šľapky, župan, kozmetiku co používaš, podprsenku na dojčenie, vložky, podložky pod seba 2x aby si nezaspinila plachtu.,môžeš si vlastnú nočnú košeľu, vložky do podprsenky, krem na bradavky, môžeš aj odsávacku, papiere občiansky, tehu knižku, sobášny list, toaletný, príbor, pohár, vodu, sladké, nabíjačku na mobil, menšiu hotovosť. Zober si aspoň 4 uteráky menšie koli tomu ze ich budeš mat krvavé...mne to vadilo naši mi len uteráky nosili. Popôrodné nohavičky 4 x sieťované operies keď sa to zaspinia. Z nemocnice som šla v tom v com som prišla. A veci pre dieťatko si nachystaj potom ti manžel donesie keď budeš odchádzať. Mi sme dávali nemocnici akurát 30 plienok najmenších 1 razovych.
@vasjar ak nemas sobasny list a ani sihlasne vyhlasenie rodicov z matriky tak sa nic nedeje tvoje dieta bude mat zatialmpriezvisko po tebe a neuvedeneho otca
Rodila som vo februári a pre seba si zober vodu, papuče,uteráky, tehotensku knizku, 30ks popôrodné vložky, jednorazové nohavičky, vložky do podprsenky, podprsenku na kojenie, a nočné kosele apson 3,4 určite sa zijdu, dettol na ranu, krém na bradavky, toaletný papier, sprchovací gél,jednorazové podložky max 2ks ale nemusíš lebo keď zaspinis plachtu tak sanitárka ti ju výmeni, pre dieťa vlhčené obrúsky, 30ks plienok a bavlnené plienky aspoň 2 ks a krém na dupku, a potom už základné veci nabíjačka na telefón a atď....
@vasjar ved sa riad tym, co odporuca porodnica, kde chces ist rodit