Dobry večer,bola niektorá z vás na 4D ultrazvuku? A oplatilo sa ? Čítala som že sa dávajú aj záznamy z vyšetrenia je to tak? A v ktorom týždni ste boli? zistili vám pomocou 4D ultrazvuku aj pohlavie? Ďakujem
@nikusook ja som bola aj v 20 tt a teraz aj v 30tt a je to krasne🙂síce malej sa to moc nepozdávalo lebo sa nechcela ukázať ale aj tak zážitok 🙂pohlavie sa dá krásne určiť 🙂 keby si chcela záznam na USB treba si doniesť nový nerozbaleny aspoň u môjho to tak bolo🙂keby sa dalo ísť aj v 35 tt tak idem 😄😄😄
Ja som bola v 22 tyzdni je to krásne, pohlavie hneď určil, dufam že správne porod ma ešte len caka. Co sa týka vysetrenia dostala som celkovú anamnézu teda ci je dieta zdrave, a podobne. Lekár bol úžasny všetko premeral prezriel srdiecko, mozoček cievy uplne všetko dal si veľmi záležať. Určite odporúčam.
@nikusook bola som pred 3 rokmi, ano davaju aj zaznam, aj fotky ale ja som musela mat svoj usb kluc,lebo cosi ohladom cd nefungovalo.Pohlavie som uz vedela a tam to este aj potvrdili.Bola som v nejakom 22 tt a bolo to mile vidiet babo "nazivo" 🙂