AHOJTE. Viete mi prosím odporučiť autoškolu v meste Bardejov? Ktorá je najlepšia s individuálnym prístupom a inštruktormi, ktorí nekričia :D. Pozerala som zatiaľ Remeta alebo Noha. Ďakujem za každé info.
Velmi chvalia nohu mladi v pohode instruktori
@arabelka33 ja som robila v novembri . U tancina a top
Ja som robila u remety a pohoda.
No kamoška tiež, ale jej inštruktor mal také dvojité narážky ak vieš čo tým myslím...
@maja210 fuuu.. 😮
@arabelka33 Ja som robila uz skor cez Remetu a ozaj zalezi od intruktora... ja som mala v pohode, ale jeden, čo mal s nami teoriu bol presne taky ako sa pise vyssie, s narazkami...
Remeta určite nie, sexuálne obťažovanie, je to troska, alkoholik, niekedy čakáte na jazdu aj mesiac, hajzel je to, radšej noha, ekomido…tento spinavec nikdy
Najhoršie na tom je to, že je to práve Remeta koho sa to týka.. či máte skúsenosti s inými inštruktormi?
@maja210 áno, ten uchyl je on
Ja odporúčam urcite nohu, veľká spokojnosť
@liliana123s tam som počula, ze navyšuju cenu, ak je vodicak na splátky 😔 v máji sa uz plánujem prihlásiť, ale asi vyhrá nakoniec ekomido.
@arabelka33 nenavysuju cenu. Praveze super je to ze maju splatky uz od 100€ a bez navysenia. Ja som tam robila a fakt si myslim ze bez konkurencie
Za mna remeta. Mala som tam kondicne jazdy a bolo to super. Meno instruktora nepamatam