Reštaurácia a kam na výlet v Banskej Štiavnici

lucia0211
31. máj 2023

Dobrý deň,viete mi prosím poradiť nejakú dobrú reštauráciu, vhodnú pre rodinku s dieťatkom a kam by ste mi odporučili ísť na výlet v Banskej Štiavnici? Ďakujem za odpoveď 🙏

amonet
31. máj 2023

zalezi ake velke dieta

evka61
31. máj 2023

@lucia0211 dobrý deň. V pizzerii UV je pekný veľký detsky kútik. V kaviarni divná pani je tiež detsky kútik, ale maličký. Oproti tejto kaviarni cez ulicu je ešte jedna, neviem názov, ale je tam príjemne a pre detičky tam majú kuchynku.
Neviem, koľko ma vaše dietatko, ale zaujímavé je banské múzeum, jazda stiavnickou ancou, prechádzka na kalváriu (skôr pre dospelých) a pre deti je zábavná hoplandia.

btus
31. máj 2023

dá sa ísť aj okolie Počúvadla,, na Sitno. Kalvária, Banské múzeum, Tajchy, Je tam toho veľa, zavísí od toho, čo preferujete. Arborétum - priamo v meste nejaké múzeá, blézko je Antol.

lelelienka
31. máj 2023

Restauracia Monarchia a vylet urcite by som neobisla banske muzeum v prirode, prechadzky k blizkym tajchom, napr. Klinger ci pokojnejsi Ottergrund s malebnymi vyhladmi, dalej s detmi urcite nevynechajte skolu v Stiavnickych baniach (5km od BS), kde maju sokoliarstvo a mini zoo (papagaje, opicky, vraj najnovsie aj klokany…) a robia uzasne prehliadky pre verejnost a v dedine su aj krasne tajchy, naj na vyhlady Bakomi, na kupanie Evicka a Windsachta..