Mamičky v Banskej Štiavnici

aamelia
1. máj 2012

Ahojte, sú tu nejaké mamičky z Banskej Štiavnice, ktoré by sa radi v rámci mamičkovských aktivít stretávali? Prípadne poradili, kde existuje nejaké materské centrum v BS.
Veľmi pekne ďakujem. 🙂

vefi89
1. máj 2012

@aamelia jedna téma je i tu https://www.modrykonik.sk/forum/banska-stiavnica/su-tu-mamicky-z-banskej-stiavnice-a-okolia/
ale pravdepodobne si maminky vytvorili súkromnú skupinu 🙂 skús napísať tam, niekto sa ti hádam ozve

aamelia
autor
1. máj 2012

@vefi89 Ďakujem, skúsim napísať

sampo
1. máj 2012

@aamelia materske centrum je na skautskom dome kazdy stvrtok 😉 tento stvrtok je grilovacka 🙂

aamelia
autor
1. máj 2012

@sampo Jeej dakujem za info, takze len staci prist a zucastnit sa? 😉

sampo
1. máj 2012

@aamelia v podstate asi ano, najlepsie aj doniest nieco 😉 zeleninku, chlebik, salat..to sa tam vzdy tak nanosi, aby bolo dost pre vsetkych, na grilovacky chodia casto aj ocinovia. My este neviem ci teraz pojdeme, ale je to prijemne celkom 😉

aamelia
autor
1. máj 2012

@sampo Este raz dakujem za info, uvidim, ci pojdeme, ak nie, tak o tyzden sa tam urcite pojdeme pozriet. 🙂

sampo
1. máj 2012

@aamelia mozem ti dat potom vediet, ci a co bude, chodia mi smsky 😉 my bud.tyzden ideme ku starkym

happy8051
1. máj 2012

@aamelia cauko, aj ja som z BS 🙂

aamelia
autor
2. máj 2012

@sampo To je super, ze ti chodi info co sa bude diat. Vopred dakujem za info. 🙂 Urcite sa tam stretneme

miskachrumka
5. máj 2012

Ahojte tak som vás našla 🙂