Prosím, ktorých deti sú ubytovaní na tomto internáte. Ako sú deti spokojné s ubytovaním, stravou a pod. Dcéra by mala nastúpiť, tak nech mám aký taký prehľad. Za všetky podnety ďakujem.
@n_i_ka Ahoj, mala by som ešte pár otázok. Ako je to s osobným voľnom, môžu ísť aj samostatne, tebárs do mesta ? Aké je WIFI a je tam nejaká počítačová učebňa, kde si môžu robiť projekty. Stačí tá celodenná strava, dá sa tam nekde poblízku napr. dokúpiť pečivo. Je tam kuchynka s mikrovlnkou a kanvicou. Kedy je študijné a kedy voľno ? Kontroluje sa večierka ? Akí boli vychovávatelia ? Viem, veľa otázok ale budem veľmi vďačná. Dcéra ide na bilingvu gymnázium, má 14 rokov, takže sú tam nejaké obavy. Ďakujem krásne🙂
@baboadel jasne, chápem 🙂 voľno sa nijako nedelí na osobne a študijné, každý si to má sám zadelit. Môže sa ísť hocikedy do mesta v 1 a 2 ročníku si vychádzky do 20:30 a v 3 a 4 do 21:30. Večierka sa kontroluje o 22:00 a vtedy sa vypína aj internet. Žiadna počítačová miestnosť nebola, študovňa a knižnica áno. Ja som chodila na inú školu, ktorá bola v meste nie hneď vedľa takze som obed málokedy stihla. Každé poschodie má kuchyňou s kanvicou a mikrovlnku. Kúsok pod internátom je Lidl aj Billa takze sa dá kúpiť 🙂
Ahoj, nemám tam ubytované dieťa no sama som na tom internáte 4 roky bývala. Je to v podstate nový internát , na izbe sú štyria a majú vlastne sociálne zariadenie. Izby aj nábytok sú nové. Každé poschodie má vlastného vychovávateľa. Strava bola dobrá, na obed si vždy vie vybrať. Kľudne sa pýtaj čo ta zaujíma.