Prosím, tí, čo ste navštívili resp. poznáte BŠ, chystáme sa na romantiku vo dvojici, viete odporučiť miesta, ktoré sa oplatí vidieť/navštíviť? Reštaurácie s dobrým jedlom a pekným výhľadom, kaviarničky na večerné posedenie pri vínku, príp. uličky a miesta, kam sa oplatí zatúlať? Kalváriu, Banku lásky, a ostatné turistické atrakcie určite plánujeme navštíviť, skôr ma zaujímajú možno nejaké neokukané miesta.. Ďakujem za nápady 🙂
Tajchy☺️
Tajchy, Starý zámok, kaviareň Divná pani, čajovňa Klopačka, vinotéka Vinocentrum, pivovar Erb, Archanjel café, Opera Prosecco Bar...
Prejsť sa Ružovou ulicou. Botanická záhrada, reštaurácia Monarchia, Coburg coffee & burger na námestí.
Zmrzku, alebo inú dobrotu v Moja Marína, prechádzku záhradou už radili a este mám návrh na jedno retro a to je miestne kino, ak ešte funguje, sme tam teraz dlhšie neboli. Ale pozrieť si Godzillu na voľakedajších sklápacích stoličkách a potom sa vracať na ubytovanie nočnou Štiavnicou odporúčam. 👍🤭
V Štiavnici pôsobia šikovní klenotnici, volá sa to "Šperkovnica" a je od nich nádherný výhľad na mesto. Je to kúsok od námestia, keď si pozriete mapu 😉
Ja by som šla z Červenej studne na Rosniarky a Paradajs sa prejsť - nádherný výhľad a nijak náročná trasa. Na parádne koláče do Starej školy.
V Štiavnici treba vidieť všetko! ❤️ A najesť sa choďte do Penziónu na kopci 👨🍳👍
Určite Banku Lásky, najlepšie múzeum na Slovensku! Nemá nikde obdoby 😊 a potom kalváriu prejsť si námestie a hotovo... Nový stary zámok nie sú ničím výnimočné
restauracia 4sochy na 100%
My chodíme do bs často, treba tam vidieť fakt všetko 🙈a naposledy sme objavili niečo ako zrkadlovu sieň alebo ako sa to vola, už som nepamätám, bolo to hore napravo za trojickou a vnútri hore po schodoch, v tej istej budove na nižšom poschodí je nejaké múzeum, tam sme neboli, už nebol moc času a úplne dolu je aj kaviareň.
@skeblicka77 Ruin Bar je dole a nad nim je co pisete 🙂
📌