Ahojte. Máte, prosím vás, niekto skúsenosti so zubnými klinikami Demident alebo Duodent v Banskej Bystrici, čo sa týka zubného strojčeka? Riešim strojček pre 16-ročnú dcéru a rada by sme poznala ich prácu. Budem vďačná za akúkoľvek skúsenosť ohľadom strojčeka.
@linda111 Bola som v Demident na konzultácii s dcérou kvôli fixnému strojčeku. Zaujíma ma, či robia kvalitne a hlavne zodpovedne. Čítala som totiž, že odsúvajú dohodnuté termíny. Vy ste spokojná s prístupom a ich prácou ohľadom strojčeka? Nerada by som platila veľa peňazí za mizernú prácu.
@linda111 kolko ste platili u nich?
@bambulka98765 za konzultáciu nič. Za fixný kovový strojček nám narátali sumu 2200€ + to, čo im preplatí poisťovňa, keramický o 500€ viac.
@bambulka98765 ja som platila 3500€ za keramický fixný , pri nasadzovaní 1500 , zvyšok môžem uhrádzať kedy chcem a v akých sumách mi to vyhovuje . Ale to bola suma pred takmer 2 rokmi, mne ho už idu pomaly dole dávať.
@bambulka98765 Ja mám skôr 40 rokov , takze sú hradím všetko sama
@arabela24 áno, termín som mala presunutý za ten čas od júla 2022 2 krát kvôli chorobe pána doktora , inac vôbec žiadny problém nebol s presúvaním termínov. Chodím na kontroly tak raz za 6-7 týždňov cca. Doktor aj sestrička sú veľmi mili, vždy sa pýtam , co bude nasledovať ďalej a zakaždým mi všetko vysvetlí. Ani raz sa mi nestalo že by sa mi zámok odlepil , čo sa stáva , jedina nevýhoda je , ze dochádzajú z KE a teda keď je nejaký problém , napríklad ten odlepený zámok alebo sa vyberie drôtik, tak treba čakať , kým znova prídu do BB . Nemám s čím porovnať ale ja som spokojna , vzdy berú na čas , do 5-10 minút odchádzam .
zariadenia nepoznam, ale ak chcete cez poistovnu cim skor. nakolko strojček je bezne nosit cca 2r a po 18r. vam to uz poistovna nepreplati drzim palceky