Zubár - Banská Bystrica

petra159
16. nov 2020

Viete mi prosím poradiť dobrého zubára pre mna a dcéru, ale aby som nenechala u neho celú výplatu len čo vojdem dnu. Ďakujem

nelca84
16. nov 2020

@petra159 no asi ťa sklamem, ale dobrí už dávno neberú nových pacientov, takže skôr môžeš považovať za šťastie, ak vás niekto vezme, ktokoľvek, ale to je asi všade tak, nielen v BB

metuzalem
16. nov 2020

Skús Mudr. Jaroslav Sepeši pri Strieborku, cenovo fajn a robi dobre ja som spoko

tncka
16. nov 2020

@petra159 Belvedent ale to je presne to ze nechas celu vyplatu tam,ale su spickovi a rychli. Detadent skus kuknut,osobnu skusenost nemam ale citala som ze maju zmluvy so vsetkymi poistovnami.

petra159
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petra159
autor
16. nov 2020

@metuzalem viete mi povedat približne ceny za ukony? Prosim berie aj deti? Skusim zavolat v stredu. Ďakujem

petra159
autor
16. nov 2020

Ja mam celkom dobru zubarku no je v Zv, no je to dost obtiazne behat stale do zv a aj s dietatom...

metuzalem
16. nov 2020

@petra159 biela vypln zavisi od mnozstva...platila som 26 ale aj 70...rontgen zubu asi 5 ...berie aj deti kolegyna tam tiež chodí aj so synom 5r

petra159
autor
16. nov 2020

@metuzalem ďakujem, tak to au ešte take normalne ceny keďže su uz iba biele blomby a nie amalganove. Fakt závisí od veľkosti asi a zubu. Niekde co čítam tak pod 50 za blombu nedáte. Dakujem skusim mu zavolat ci berie nových.