Neviem, či mi niekto poradí, ale možno motyka vystrelí. Máte tip na nejaký výlet v BB kraji? Najlepšie, ak by to bolo skôr v južnej polovici (ale nie je to podmienka). Mám najmä rada výlety typu príroda, jazerá. Mám toho už trochu pochodeného a aj google prelustrovaný, čiže ma skôr zaujímajú také turisticky menej známe miesta. Ale môžete poradiť čokoľvek.
Ďakujem 🫶
Bolo by jednoduchšie, keby si napísala čo máš pochodené.
Či už známe balení nie, skúsim vymenovať čo sme pochodili s deťmi, Šiatorská Bukovinka, Šomoška, kameňolom Mačacia, výladliadkové veže v okolí ako Karanč,Lipovany, Mučínska jaskyňa, s tadiaľ na Kalondy a Velické jaxerá, kolónie Volavky popolavec pri Rapovciach, hrad Hajnáčka, Soví hrad, Pohaský hrad, Steblova skala, prírodna rezervácie pri Gem. Jablonci. Tachty jarezo, rozhladna. prameň MáriaOd Lovinobaňe pri Ružinej , Divín, Tuhár,pivnice, Polichno, Lysec, Prameň Ipľa, Látky od Nových Honov smerom na Poltár je sýrové oko. Horné Zahorany,Maginhrad, Nižný Sklaník,
Pri Ružomberku v tom teplom jazierku si bola?
Chodník Paľa Demikáta na Klokoči, vodopád Bystré v Látkach a rovno spojiť s hriňovskými lazmi, keď zakvitnú čerešne