Ahojte, viete nejaké tipy na výlet, hodina cesty autom +- sme zo ZH.
Kúpanie žiadne, syn nemôže do vody, tak hľadáme iné možnosti. Vek detí 2 a 3 roky.
Ďakujem
@qwer2019 ahoj, zh je ziar nad hronom?
zarnovica - zveropark,
sachticky - priroda, zvieratka, ihrisko, restika,
stare hory - naucny chodnik pre deti,
lubietova - farma na chov ryb, zvieratka, gril,,
harmanecka jaskyna, ale riadny stupak do kopca,
pri zvolene je lunterov ranc s konmi, ale tam som nebola tak neviem,
slovenska lupca - hrad a je tam niekde aj obora so zvieratami.
este napriklad sliac, pekna prechadzka lesoparkom s mineralnymi pramenmi.
Yetiland vo Valci to je hodina cesty, ešte Remata rybníky je tam aj minizoo a veľké ihrisko pre deti, zvonička Nová baňa dá sa tam opekať je tam aj bufet aj ihrisko okrem ferrat, v Bojniciach okrem zoo je aj gumiland, múzeum praveku, pieskové sochy, Čajka v oblakoch tam teraz otvorili aj dinopark, dcéra tam bola cez víkend veľmi sa jej páčilo, na Zvolenskom zámku majú byť tuším ďalší víkend myslím 23.7 dračie dni
@qwer2019 pri Zvolene v Sekieri sportcentrum Ekoma - vonkajšie ihriská, minizoo, koliba.
V Lubietovej pri BB je Farma na chov rýb, tam sa dá aj opekať a majú tam zvieratká, prípadne si dohodnúť zarezervovať ponika na vozenie.
Suchy vrch nad BB - minizoo, koníky, grill restaurant, krásna príroda.
Club café family v BB - indoor a outdoor ihrisko s kaviarňou.
Králická tiesnava na Kralikoch pri BB - krásna prechádzka lesom k vodopádu.
@nelca84 Bojnice nie sú Banskobytricky kraj.
@faustinocka myslis, ze je to az take podstatne? podla skor islo o to, aby to nebolo prilis daleko, pisala +-hodina od ZH
@faustinocka máš pravdu není, ale tak napíšem TN kraj či, kam patria Bojnice a niekto ma vyšle na 3h cestu. BB kraj je ideálny. A za ďalšie dala som tam pripomienku +- hodina cesty... ale azda ti to spravilo radosť sa vyjadriť...
@qwer2019 no s tak malymi detmi toho vela nenarobis. A ked sa ani kupat nemozte... Mozno ZOO Bojnice?