Veľký myóm - MUDr. Bielik

buxus24
23. jan 2024

Ahojte poprosím Vás o recenzie.

Moja Dr mi zistila myom vo veľkosti detskej hlavičky.Cakam na výsledky odberov a hneď mi odporučila MUDr.Bielika. Vzhľadom k tomu,že som ešte nerodila,nechce aby ma tu nejaký lekár nedbanlivosti pripravil o maternicu.
Dievčatá poviem vám mam obavy co a ako bude.
Mam za sebou v rozmedzí cca 5-6rokov 3IVF.Myslim si,že toto je dôvod momentálneho stavu.

Boli ste niektorá v podobnej situácii a boli ste pri MUDr.Bielikovi?Pomohol Vám?Koľko ste čakali na konzultáciu a koľko na zákrok?
Prosím o vaše skúsenosti.
Dakujem

katrusab
25. jan 2024

@buxus24 ahoj, v prvom rada mi je to ľúto. Ak mysliš Tibora Bielika tak v operáciách je top. Má aj súkromnú kliniku za europou v tych nosvostavbach. Kde teraz operuje to neviem, ale myslim, že uz na vysetrení si dohodnete miesto a čas operácie. Držim palce

buxus24
autor
26. jan 2024

@katrusab ďakujem za reakciu.Popravde čítala som o ňom len tu na koníkov,neviem kde to je som z východu,takže GPS to isti😆
Verím,že všetko dopadne dobre.

zimik
1. feb 2024

Ahoj, ja som bola u Bielika ale Petra. Operoval ma 2x a je to skutočne profesionál. Ordinuje v BB, operuje v Lučenci. Obaja sú vraj machri, ja ti na zaklade svojej skúsenosti mozem pána doktora len odporúčať, už by som k inému nikdy nešla…

buxus24
autor
1. feb 2024

@zimik idem k tiborovi bielikovi dnes mi dala Dr. Email a už som mu písala.
Tak verím,že odpise čím skôr a aj to budem mat čím skôr za sebou.

Pomohla ti operácia? Ci ešte len čakáš a zotavujes sa

zimik
2. feb 2024

@buxus24 pomohla mi, konečne mám pokoj a aj bábätko - po 10tich rokoch 🍀

buxus24
autor
3. feb 2024

@zimik skvele gratulujem 💗
My sa snažíme 11.Tak verím,ze aj my sa dockame

zimik
3. feb 2024

@buxus24 Ďakujeme ☺️ No, u nás to bolo veľmi náročné… viem si predstaviť čím si prechádzaš. Držím palce 🍀🍀🍀 Ak by si potrebovala niekedy v budúcnosti poradiť ohľadne IVF, kľudne napis. My sme vyskúšali asi všetko čo sa dalo 🙈

terezia323
3. feb 2024

@buxus24 mne vyberal doc Bielik veľký mýtom na maternici. Ostatní lekári chceli brat celu maternicu.
Operoval ma v Martine

buxus24
autor
3. feb 2024

@zimik dakujem💗
Mam za sebou 3IVF a na ďalšie sa už nechystám. Skúsila som to,neľutujem to.Aspon si to nemôžem vyčítať.
@terezia323 môžem sa spýtať bolo to dávno?
Koľko trvalo,kým odpísal na email? Viem,že ma toho kvantum,keďže jediný vykonáva takéto zákroky.
Aj mne moja Dr povedala,že iný lekari by vybrali všetko,no som nerodicka a to nedovolim

terezia323
4. feb 2024

@buxus24 ja som mu nepísala. Moja gynekologička mu volala a dohodla mi termín na konzultáciu.
6 rokov dozadu to bolo

buxus24
autor
4. feb 2024

@terezia323 jaj no moja mi dala email a napíšte mu.
Tak cakam

marshmallow
20. júl 2024

@buxus24 ako ste nakoniec dopadla?

buxus24
autor
21. júl 2024

@marshmallow zákrok trval 2hodky zachránil mi vajcovod aj vajec nik.
Prečistiť ho od endometriozy,odstránil myomy.
Bol to väčší zakrok.Kazdy mi to tam vravel.
2mesiace som sa dávala dokopy,bola som PN.
Teraz čakám na schválenie kúpeli.

marshmallow
22. júl 2024

@buxus24 máme nárok pri endometrioze? Alebo len tesne po operácii?

buxus24
autor
25. júl 2024

@marshmallow mne Dr povedala ,že mám nárok.
Mam toho za sebou viac tak asi oreto.
Stále čakám na odpoved

janka2007i
10. sep 2024

@katrusab ahoj vedeli by ste mi pomôcť naňho kontakt ďakujem

janka2007i
10. sep 2024

@terezia323 ahoj Terezka môžem sa spitat aký veľký ste maly myom ? A či vám robil nejaké problémy ? A aký je pán doktor a ako ste dlho čakali na termín . Viem že veľa otázok ale som z ďaleka a potrebujem nejaké info ďakujem krásne

terezia323
10. sep 2024

@janka2007i ja som šla z Košíc k nemu. Veľký mýlim, nevedela som otehotnieť