Uspanie počas kolonoskopie - Banská Bystrica, Zvolen a okolie

2. dec 2022

Ahojte, chcem sa opýtať, či niekto podstúpil kolonoskopiu s tým, že sa dal počas zákroku uspať a ak áno, u ktorého lekára / v ktorom zdravotníckom zariadení ste podstúpili výkon a ako ste boli spokojní s prístupom personálu, prípadne ako prebieha uspanie, nakoľko som našla informácie ohľadom podania liekov na spanie alebo akou formou to prebieha? Ďakujem za Vaše info.

liljana
2. dec 2022

Je to zbytocne riskovat anestezu (otrava organizmu), tych 20 min sa da vydrzat. Jedine, ze by to neslo inak. Niekedy podaju oblbovak na poziadanie.

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maxa30
2. dec 2022

Ja som bola v Sanitstom v BB. Bolo to rýchle, prebrala som sa ešte na stole. Takže max 20 min som spala. Hneď som si sadla, obliekla a išla čakať do čakárne na výsledok. Pán doktor aj všetky sestričky veľmi milé. Určite odporúčam.

viktoria2204
2. dec 2022

Ja som bola bez nicoho a veru som to nevydrzala, spravila to asi len do polovice, potom to vybrala, ale davaju aj nieco od bolesti asi mensie zlo ako anesteza

matabb73
3. dec 2022

Ja som bola len na rektoskopii u toho araba oproti Prioru v BB a ledva som vydržala tú bolesť. Potom som bola na rektoskopii v Sanitstom a to bolo omnoho lepšie. Na kolonoskopiu by som tiež išla pod narkózu. Sanitstom to robí aj pod narkózu.

babetto
3. dec 2022

Sanitstom