Svadobná hostina v Banskej Bystrici

16. feb 2022

Ahojte, neviete mi prosím poradiť normálne miesto na svadobnú hostinu v BB alebo okolí? Cca pre 60 ľudí. Rozpočet nehrá rolu, mame našetrené a v podstate nám je jedno či to bude nejaký kultúrny dom (robia sa tak ešte svadby? 🙈😀) alebo reštaurácia. Sme len totálne z toho na nič, chceli sme svadbu len so svedkami ale presvedčila nás rodina no a sme tu, nepripravení a stratení 🙈 ďakujeme za kazdu radu 🙂

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
16. feb 2022

@mauduska ďakujem 🙂 my sa viac prikláňame ku kultúrnemu domu kvôli tomu aby sa hostia cíti viac uvoľnene 🙂

janewithane
16. feb 2022

Na tom suchom vrchu to viete ponat tiež dosť neformálne, aj obrad môžte mat vonku..

jana621
17. feb 2022

My sme mali na Sliaci v kúpeľoch a boli sme spokojní. Varia tam výborne a teda cena (aj keď u vás nezohráva rolu), bola oproti ostatným priestorom parádna. Vedia to tam pekne nazdobit a podľa mňa to má svoje čaro. Ale pre niekoho to môže byť slušný komunizmus 😄
A mne sa ešte páči Ekoma vo zvolene, majú tam taký salaš. Podľa mňa tiež veľmi pekne keď sa to vyzdobi. Ale to je asi vhodné len ako letná svadba.

mizub
17. feb 2022

Neviem, ci este funguju aj pre oslavy a svadby, no my sme mali pred 11r svadbu v budove na Sidlisku na pravo od posty 8. Vtedy tam bola jedalen pre firmy a robili aj oslavy. Velka sala, vynikajuce jedlo. Viem, ze je tam urcite vyvarovna, mozno este robia aj oslavy.
Inak pri hladani nazvu, aby som Vam to blizsie popisala mi vyskocila napr. Jedalen VUB na namesti slobody... Ked chcete na styl kulturneho domu, tak hladajte jedalne 😉

tanyan
17. feb 2022

Neviem ako aktuálne funguje, ale Národný dom (pri opere) bol výborným miestom na stužkové aj svadby.

mon_day
20. mar 2022

Mne sa velmi pacia Tri duby, len neviem ci 60 uz nieje vela nich. Aj na suchom vrchu to vyzera pekne s obradom von. Ale keby mam neobmedzeny rozpocet uvazujem nad stodolou Pohanske aj ked je to dost daleko od BB.