Svadba Beniczky Banská Bystrica

xtina1711
31. jan 2024

Ahojte je tu niekto kto mal svadbu v bb v brniczkom prípadne bol ako hosť?
Dslujem

mediana
31. jan 2024

@xtina1711 bola som ako hosť, ale už asi 9 rokov dozadu

xtina1711
autor
31. jan 2024

@mediana a čo hovoríš?

mediana
31. jan 2024

@xtina1711 za mňa malo miesta. Bolo leto, bolo dobre na tej terase hore, ale aj ta bola malá... také obyčajne 😃

xtina1711
autor
31. jan 2024

@mediana a veľa ľudí mali? Ide ma porazit zháňam kam inde by som

mediana
1. feb 2024

@xtina1711 no to neviem uz spatne posudit, okolo 50 možno?

mediana
1. feb 2024

neviem aký štýl hľadáš, ani koľko ľudí, ale ak nie veľa, tak krásne svadby bývali aj vonku alebo aj dnu v bývalom Dukate/Le Gout je to na konci Lazovnej. Teraz je tam regal burger, ale prečo nie, skúsiť sa s nimi dohodnúť. Len je to pre menšie svadby, a tanečný parket tam tiež nie je 🙂 ale svadby tam mali svoje čaro.

mediana
1. feb 2024

Alebo ak nemáš finančný strop, tak aj v Carteli dole na Hustaku, tam je to tiež štýlové

sasitimi17
1. feb 2024

moj bratranec mal svadbu v tej komunitnej záhrade a velmi pekne to tam vyzeralo, no tiež na tancovanie dosť málo miesta, ale nás bolo veľa... potom ešte super na svadby je suchý vrch

terka512
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terka512
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mizub
4. feb 2024

@xtina1711 my sme boli ako hostia 14,5 rokov dozadu. Mali cca 50 hosti. Ako uz vyssie bolo spomenute, tak malo miesta. Nevesta chcela stoly do U, nie kruhove, tak aj okolo stolov sa zle chodilo. Boli sme v juni, bolo velmi teplo, vnutri sa vetrat nedalo, vacsina hosti bola na terase...
My sme mali svadbu na Sidlisku ako je pobocka posty, tak vedla v budove. Priestor velikansky, chutne varili a aj cenovo prijatelne. Mali sme tiez 50 hosti a ani sme uplne nenaplnili salu. Neviem, ci to tam este funguje. Mali sme sobas pred necelymi 13timi rokmi.
Boli sme na svadbe ako hostia aj u Vinca v Kremnicke - velka miestnost, klimatizovana, trosku mensi parket, ale ked nie je vela hosti, tak je to ok. Mali cca 50 hosti a nebola naplnena kapacita saly, tak sa tancovat dalo na dost velkej ploche. Jedlo chutne.
Aj v divadle u Greskov sme boli ako hostia na svadbe. Tiez krasny priestor, chutne jedlo. Odhadom mali 40-50hosti. Bolo tak akurat. Problem len s parkovanim - parkovisko je velmi male a treba stat aj na ulici, ak je viac hosti na aute, alebo mat zabezpeceny dovoz aj odvoz.
Tiez sme boli ako hostia v Sasovej v Skolskej jedalni na Banosi. Priestor velky, cenovo lacne, ale nevesta si sama robila vyzdobu. Obsluhovali studentky zo skoly.
Nedavno sme boli v hoteli Sachticka a mali tam akurat pripravene na sobas - priestor velky, urcite cez 50 hosti sa zmesti. A prostredie hotela krasne. Zo saly nadherne vyhlady.

lenkan3
4. feb 2024

My sme robili svadbu 2022 na. Sliači, penzión na rožku. Bolo nad 60 a miesta dosť. Jedine mínus je že je to na poschodí a fajčiari chodili von fajčiť , ale boli výťahy .
Jedlo chutilo, my sme boli spokojný.
Sme aby sim nezábudla nikto nás neupozornil že Sliač ma problém s elektrinou. Vypadla nastastie na cca 10min len ale teda nebolo nám všetko jedno v hej chvili

xtina1711
autor
4. feb 2024

@mizub veľmi pekne ďakujem za správu ❤️

xtina1711
autor
4. feb 2024

Ďakujem vám všetkým❤️