Stredná zdravotnícka škola v Banskej Bystrici

pkkkt
4. mar 2023

Ahojte, vedeli by ste mi niekto povedať niečo o zdravotníckej škole v Banskej Bystrici ? Chcela by som tam veľmi ísť ( konkrétne odbor praktická sestra ), ale neviem, či mám šancu sa tam dostať. Na vysvedčení mám jednotky, dvojky. Na prijímačky sa učím z biológie pre 7. ročník zš ( ľudské telo), plus budeme písať teraz v marci komparo ( testovanie 9 ). Toho sa trošku dosť obávam. Hlavne tej sprostej matematiky 🙂. Za testovanie zo slovenského jazyka a matematiky, dávajú body do prijímačiek 1%=1 bod. Myslíte si, že je veľmi dôležité napísať to testovanie dobre, keď sú za to body ? Asi hej. Či ?
A ešte jedna otázka, ak sa niekto hlásil na túto školu, tak aká býva forma testu z biológie ? Väčšinou sú tam krúžkovacie otázky alebo doplňovacie ? A sú tam dáke ťažké veci, alebo len základy napríklad, že koľko zubov mám chrup dospelého človeka ? Vopred veľmi pekne ďakujem za odpovede ak dáke budú <3.

lucka_ke
5. mar 2023

no body za Testovanie 9 sa ti počítajú do celkového hodnotenia, čiže body za prijímačky + body za T9 + body za olympiády ak si na nejakých bola... z toho sa urobí celkové poradie a prvých x najlepších zoberú
cvičné testy si pozri napríklad tu:
https://readgur.com/doc/423355/vzorový-test-bio......
https://www.szsds.sk/skusobne-testy-na-prijimac...
ale určite nájdeš na google.com aj iné

ivana05008
17. sep 2023

@pkkkt Ahoj tak nakoniec ako si dopadla? zobrali ta?

pkkkt
autor
23. sep 2023

@ivana05008 Dobrý deň, áno zobrali ma. Bola som zo 121 žiakov na 15. mieste. Už sme sa začali normálne učiť a je toho neskutočne veľa ani mi to nejde do hlavy, ale tak hádam to zvládnem. Ďakujem za opýtanie ❤️.

etnatn
16. okt 2023

Ahojte, skupinovú diskusiu na tému Ako vnímajú mladí ľudia a ich rodičia kvalitu stredných odborných škôl hľadám študentov SOŠ a aj rodičov z BB a okolia. Jedná sa o prieskum, vyjadrovanie svojich názorov k tejto téme. Skupina sa bude konať v BB, v stredu - 18.10., skupina rodičov o 16:30 a následne skupina ich detí o 18:15, trvanie 60-90 minút. Odmena na ruku pre každého je 30 €. Rodičia nesmú byť učitelia! Miesto upresním.

petra159
8. máj 2024

Ahojte, náhodou neviete koľko bolo záujemcov tento rok o túto školu, konkrétne odbor farmaceutický laborant?