Stredná zdravotnícka škola v Banskej Bystrici

pkkkt
28. feb 2023

Ahojte, veľmi by som chcela ísť na zdravotnícku školu do BB ( odbor praktická sestra), ale veľmi sa bojím prijímačiek. Nevedel by mi niekto povedať, ( najlepšie niekto, kto na túto školu chodil ), aké boli prijímačky keď ich písal ? Ťažké alebo ľahké. Plus som počula, že sa sem dosť ľudí dostane hlavne cez známosti. Mám šancu sa sem dostať ? Na vysvedčení mám jednotky, dvojky a biológiu ( človeka ) na prijímačky sa učím vždy, keď mám čas. Vopred ďakujem za odpovede ak nejaké budú.

tessa2299
28. feb 2023

@pkkkt no tak pokial viem, na skole neni odbor prakticka sestra. Ale zdravotnicky asistent. Dalej si mozes vybrat z odboru maser, farmaceuticky laborant alebo zdravotnicky laborant. Ale veru, kym som tam chodila ja, tak odbor prakticka sestra tam nebol (pred cca 5-6 rokmi)

pkkkt
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pkkkt
autor
28. feb 2023
lilianka28
1. mar 2023

zdravotnícky asistent = praktická sestra.
Je to to isté, len urobili zmenu pomenovania.
@tessa2299

etnatn
16. okt 2023

Ahojte, skupinovú diskusiu na tému Ako vnímajú mladí ľudia a ich rodičia kvalitu stredných odborných škôl hľadám študentov SOŠ a aj rodičov z BB a okolia. Jedná sa o prieskum, vyjadrovanie svojich názorov k tejto téme. Skupina sa bude konať v BB, v stredu - 18.10., skupina rodičov o 16:30 a následne skupina ich detí o 18:15, trvanie 60-90 minút. Odmena na ruku pre každého je 30 €. Rodičia nesmú byť učitelia! Miesto upresním.