Dobry den,
Hladam niekoho kto chodi na Strdnu sportovu skolu v BB, chcela by som sa spytat na zopar otazok, dakujem
@deti95060810 ano
chodí tam dcérina spolužiačka a mojej známej dcéra...
@deti95060810 chcela by som vediet ci je to velmi narocne na sport, vcera sme boli na DOD a treningy pred ucenim a aj po uceni az do vecera, dcera nieje vrcholovy sportovec a asi ani nebude, ale sport ju bavi, a ze deti nemaju skoro vobec volneho casu plus sutaze este k tomu aj vikendy, neviem si to predstavit ci to neni az prilis moc, predsa to bude na 4 roky
@marcelav26 moj syn chodí na športovú do Trenčína.Tréningy ráno 3x do týždná+4x poobedný tréning a skoro každý víkend zápas.chodí domov o 18.00,takže času na učenie minimum
@inulienka11 a ako to zvlada ? Neni to na neho az prilis vela ? Bojim sa aby sa jej ten sport tymto nezprotivil, vlastne na nic ine nezostava skoro vobec cas
no kočka čo tam chodí až taká športovkyňa zas nebola... a do učenia už vôbec nie. Bežne na zš vysv. trojky od vrchu dole...
Takže ak to zvláda ona - tvoje dieťa to zvládne na 100 perc.
@marcelav26 tak on hrá futbal už 10 rokov,tak čo si vybral,to má,vie že musí a učí sa vačšinou na pisomky.Iná škola by ho vobec nebavila
@markus1 treningy mame aj my ale nie 2x za den
@deti95060810 to už pekne dlho neni gymnázium, odobrali im to a sú len SŠ
Ahojte, skupinovú diskusiu na tému Ako vnímajú mladí ľudia a ich rodičia kvalitu stredných odborných škôl hľadám študentov SOŠ a aj rodičov z BB a okolia. Jedná sa o prieskum, vyjadrovanie svojich názorov k tejto téme. Skupina sa bude konať v BB, v stredu - 18.10., skupina rodičov o 16:30 a následne skupina ich detí o 18:15, trvanie 60-90 minút. Odmena na ruku pre každého je 30 €. Rodičia nesmú byť učitelia! Miesto upresním.
gymnázium?