Ahojte, vedeli by ste mi niekto povedať niečo o zdravotníckej škole v Banskej Bystrici ? Chcela by som tam veľmi ísť ( konkrétne odbor praktická sestra ), ale neviem, či mám šancu sa tam dostať. Na vysvedčení mám jednotky, dvojky. Na prijímačky sa učím z biológie pre 7. ročník zš ( ľudské telo), plus budeme písať teraz v marci komparo ( testovanie 9 ). Toho sa trošku dosť obávam. Hlavne tej sprostej matematiky. Za testovanie zo slovenského jazyka a matematiky, dávajú body do prijímačiek 1%=1 bod. Myslíte si, že je veľmi dôležité napísať to testovanie dobre, keď sú za to body ? Asi hej. Či ?
A ešte jedna otázka, ak sa niekto hlásil na túto školu, tak aká býva forma testu z biológie ? Väčšinou sú tam krúžkovacie otázky alebo dopisovacie ? A sú tam dáke ťažké veci, alebo len základy napríklad, že koľko zubov mám chrup dospelého človeka ? Vopred veľmi pekne ďakujem za odpovede ak dáke budú <3.
@pkkkt áno, monitor sa zarátava do celkových bodov vie Ti to pomôcť aj nejaké olympiády, ak si mala k ostatnému neviem