Stredná škola v Banskej Bystrici

pkkkt
6. mar 2023

Ahojte, vedeli by ste mi niekto povedať niečo o zdravotníckej škole v Banskej Bystrici ? Chcela by som tam veľmi ísť ( konkrétne odbor praktická sestra ), ale neviem, či mám šancu sa tam dostať. Na vysvedčení mám jednotky, dvojky. Na prijímačky sa učím z biológie pre 7. ročník zš ( ľudské telo), plus budeme písať teraz v marci komparo ( testovanie 9 ). Toho sa trošku dosť obávam. Hlavne tej sprostej matematiky. Za testovanie zo slovenského jazyka a matematiky, dávajú body do prijímačiek 1%=1 bod. Myslíte si, že je veľmi dôležité napísať to testovanie dobre, keď sú za to body ? Asi hej. Či ?
A ešte jedna otázka, ak sa niekto hlásil na túto školu, tak aká býva forma testu z biológie ? Väčšinou sú tam krúžkovacie otázky alebo dopisovacie ? A sú tam dáke ťažké veci, alebo len základy napríklad, že koľko zubov mám chrup dospelého človeka ? Vopred veľmi pekne ďakujem za odpovede ak dáke budú <3.

luccija
6. mar 2023

@pkkkt áno, monitor sa zarátava do celkových bodov vie Ti to pomôcť aj nejaké olympiády, ak si mala k ostatnému neviem

etnatn
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
akvi
16. okt 2023

@etnatn ja by som sa kľudne vyjadrila ku kvalite aj bez tých 30 eur. Netuším, kto ten prieskum robí, resp. pre koho sa robí. Ale dúfam, že sa nájde niekto, kto dokáže dať poriadne zrkadlo SŠ, nakoľko to je veľmi potrebné. Tá úroveň je totiž viac, ako strašná.

etnatn
16. okt 2023

@akvi a mala by si záujem?

akvi
16. okt 2023

@etnatn nesplnam podmienku - jednak dieťa mi vlani skončilo školu. Začal v BB, ale dokončil inde.

etnatn
16. okt 2023

@akvi aha, ok, tak nič

akvi
16. okt 2023

@etnatn a mozem sa opytat, kto robi prieskum a pre koho? Ono je prave mozno skoda sa nepytat aj tych co skoncili..pretoze tam je navaznost na ten skutocny pracovny zivot..

etnatn
16. okt 2023

@akvi napisem Ti do spravy