Ahojte, momentalne sama riesim tuto otazku, preto som sa rozhodla zalozit skupinu na fb, kde si rodicia budu vediet casom ked sa skupina rozbehne dohodnut strazenie ci uz dlhodobo alebo kratkodobo na urcity den/cas podla vzajomnej dohody, vymena skusenosti.. V pripade zaujmu si pozrite skupinu Opatrovanie/stráženie detí BB, ZV a okolie.
Pekny den vsetkym maminam 👍
Ahoj, ja som skupinu na fb nenašla... Poslala by si mi link, prosím?
@jana0215 toto je velmi individualna zalezitost. Kazdy nech robi podla svojich moznosti a uvazenia.. Su ludia, ktori v danom meste nemaju ani rodinu ani znamych a su v takej situacii ako napr aj ja... Neviem o akej agenture hovoris, kludne daj tip... Pozerala som niekolko inzeratov a mnohe uz aktualne nie su takze preto tato myslienka. Ono je to tak ako so vsetkym, to co jednemu pomoze/vyhovuje, druhemu nemusi, alebo to nepotrebuje. Ja by som toto vobec neodsudzovala, skupina sluzi aj na to, aby si tam vedeli maminy odporucit niekoho s kym maju realnu skusenost a osoba je doveryhodna a zodpovedna, kedze registrujem, ze viacere tento problem riesia a urcite vedia odporucit dalej.. V inych vacsich mestach to funguje a vdaka tomu ludia nemusia byt v strese kam dat dieta.
Pošli aj mne prosím Ťa link.
Ak by si mala ešte záujem poskytujem opatrovanie detí v Banskej Bystrici.
Opatrovala som 19mesacneho chlapca v a občas aj jeho 3rocnu sestru v Bratislave. Pomáhala som pri výchove o osem rokov mladšieho brata. Občas aj kamarátke postrážim jej tri deti. Študovala som vysokú pedagogickú školu v UMB BB. Opatrovala som sa už aj počas vysokej školy tri roky chlapca. V tejto práci som sa našla. Je pre mňa zmyslom života.
Za skorú odpoveď Vám vopred ďakujem.
Budem rada, ak sa mi ozvete na moje t.č. 0907840025.
Opatrovateľka Monika
@veronika27991 určite by som dieťa nedala strážiť nejakej cudzej osobe, ktorá je vo verejnej skupine na fb. 🙈 ak, tak to riešiť cez známych, agentúru, nie cez náhodných ľudí, kde sa ti môže ozvať bohvie kto.