Som študentka a hľadám si nové kamarátky v Banskej Bystrici

nataliia01
5. feb 2023

Ahojte 🙂 som študentka v BB (1. ročník VŠ) a popravde cítim sa divne, že tu píšem niečo takéto ale prečo nie :D Nie som odtiaľto a ide o to, že v BB trávim kvôli škole,brigáde, dochádzaniu a pod viac času než doma. Kamarátky tu samozrejme mám, no tie chodia pravidelne domov a ja som tu často krát sama a rada by som ten čas ,,zabila'' napríklad tým, že sa zoznámim s niekým novým 🙂 Skúšala som aj appky ako Tinder a Badoo ale popravde, to asi nie je moc pre mňa...🙂 Uvidím či sa teda niekto ozve

karolinakk
5. feb 2023

@nataliia01 ahoj, tu sme väčšinou mamicky resp už po VŠ, neviem akú vekovku hľadáš. Z mojej skusenosti keby som v tvojej koži, skúsim rozhodiť siete v škole - na obede, na prednaskach sa niekomu prihovorim alebo vo vestibule 🙂 drzim ti palce

tanyan
6. feb 2023

@nataliia01 Možno by pomohlo napísať aké máš záujmy, resp. akým spôsobom by si chcela tráviť víkendy... Šport (outdoor/indoor), káva, kino...

mamuch321
23. feb 2023

@nataliia01 to je mile nahodou, ja som sa sem tiez prestahovala zaciatkom roka a nemam tu okrem priatelovej rodiny nikoho ...