Prosim rodil niekto v tejto nemocnici niekedy teraz? Neviem sa tam dovolať.
Chcem zistiť čo treba doniesť zo sebou a chcem zistiť či sa treba do predu nahlasovať.
Ďakujem za každú odpoved 🙂
@vikuus ja tu ležím už skoro 2 mesiace 😃... Ženy vravia že pre bábätko netreba nič tu dostane oblečenie aj zavinovačku. Jedine plienky a také veci a iba vecičky na odchod domov. Maminky reálne využili len hygienické potreby. Nejakú nočnú košeľu a klasika po pôrodné gatky a tak 🙂
Ja som tam sice rodíla pred 6 rokmi, ale bolo to super, na nadstandarde perfektna starostlivost zo strany sestier 😊
@vikuus netreba, ale radšej by som šla cez urgent. Ja som šla cez vrátnicu a sestrička ma dojebala ako soplave decko, ze mi nerobili test. Akoby som ja za to mohla 🤨 rodila som pred 3 mesiacmi, tak neviem ci ho potrebujú teraz. Ale mňa to vtedy dosť vynervovalo, tak radšej pred tvoj klud... inak co baby písali, na stránke je všetko, čo treba. Nič viac mi nebolo treba. Jedine klobuciky, lebo sa mi nechcel prisat, ale tiež požičajú. Keď tak ti donesú príbuzní.
@vikuus tú izbu by bolo ideálne si rezervovať čo najskôr. Keďže tam je strašný nával a nemusí sa vám ujsť. Čo ja viem celkom dosť báb tak asi jednej sa ušlo 😊a spoznala som ich dosť za jeden aj pol mesiaca tu 😃
@zanetakovacsova Co najskor nepomoze, ked som prisla bola volna aj som ju chcela, ale prisla pani co porodila hodku po prichode a dali jej ju, ja som porodila az 9 hod po nej a musela som den cakat.
Ahojte maminky, chcem sa opytat či je možný prijem do porodnice v bb pred terminom porodu, alebo až ked sa porod spustí. Nakoľko sme zo žiaru nad hronom, nemáme auto a bojim sa ze sanitka ma vezme len do zvolena kedže je to blyžšie ako bb.
@vikuus skúste napísať aj do skupiny Pôrodnica Banská Bystrica, nedávno si tam písali maminky čo teraz rodili + je tam zoznam vecí