Prodental v Banskej Bystrici

zloba666
31. okt 2023

Prodental v BB , nájde sa niekto, kto má skúsenosti ? Veľmi by mi pomohli. Ďakujem.

lajka77
1. nov 2023

@zloba666 ahoj ja som tam bola kludne sa spytaj co potrebujes

monika7772
9. dec 2023

@lajka77 tiez by som sa rada informovala, robili vám tam nejaký zákrok, pripadne ako ste bola spokojna?

adka_em
12. dec 2023

@monika7772 ja som tam prestupila tento rok na jar a od januara planujem ist inam ... dnes som tam bola s tym ze ma pobolieva zub a myslela som ze mam kaz lebo mam aj take cierne na zube ale vraj je to len zafarbena (tento rok robena) vypln. Ukrajinsky hovoriaca pani doktorka mi na zuby len pozrela tym zrkadielkom a skusila tym ostrym ci to ide zoskrabat dole ale neslo ... cela tato "prehliadka" trvala 2 minuty max a vypytali si odo mna 30€ za ukon ktory som mohla urobit (aj urobila) sama doma. Dali mi aj doklad, na ktorom stoji ze Vstupne komplexne vysetrenie bez OPG ... dalsia zaujimava vec je ze som sa opytala ci mam urobenu aj preventivnu prehliadku, pani doktorka mi to nevedela vysvetlit tak poprosila recepcnu nech mi to vysvetli, tak mi povedala ze oni vlastne nemaju zmluvy s poistovnami a preto preventivku nerobia ale robia iba vstupne vysetrenie a ked niekto chce pre poistovnu tak mu daju vymenny listok na ktorom je napisane ze ju absolvoval ... neviem zvlastne mi to pride a bola som u nich aj na dentalnej hygiene a ani s tou som nebola spokojna, nevidela som ziadny rozdiel na zuboch 😐