Maminy absolvoval niekto z Vás ošetrenie detičiek v narkóze v Prodental v BB?
@95sofia ja tiež rozmýšľam tam detičky umiestniť, nie koli narkóze ale ak by náhodou, už dlhšie pokukakavam po tejto klinike aj pre seba, na komplet prerabku zubov, nemáte prosím skúsenosti ako su s dospelými? 😁A ci sú tam Slováci lekári?
@monika7772 je tam zubár ukrajinec a ešte mladá zubárka, tá sa špecializuje hlavne na deti, ale akej je národnosti neviem...
@janka1011 vraj Ukrajinci, teda aspoň doktor určite, zbieram trosku info o nich, potrebovala by som takú rozsiahlejšiu rekonštrukciu, a po zlých skúsenostiach už neviem komu sa zveriť do rúk aby to nedopadlo ako fiasko 🤦♀️
@monika7772 som na tom rovnako...
@nataliik ahoj , všetko dopadlo super. Keď sme prišli malá hneď rev tak jej dal anestéziológ vypiť nejakú vodu (naladovku ) . Zhruba do 5 minút bola vysmiata, pekne spoluprácovala. Zúbky jej stihli urobiť do hodiny. Prebúdzanie bolo horšie, plakala, metala so sebou ale zvládli sme to. Každopádne prístup anestéziológa a jeho sestričky, taktiež zubarky bol top. Nemusíš sa báť 🙂
@monika7772 našli ste niekoho dobrého?
@95sofia osobne nie, ale čo som počula a čítala recenzie, tak boli veľmi dobré ohlasy.